torstaina, helmikuuta 15, 2007

Lou Martyr - Slippers


Ehheh. BBC6 soittaa aika tiiviillä tahdilla Nasin Hip Hop is Dead -biisiä (Hip-hop has died this morning and she's dead, she's dead) ja jostain kumman syystä siitä aiheutuu lievästi tukala olo. Jotkut tietävät :)

Viimeisen viikon aikana minusta on kehkeytynyt oman elämäni supersankari, kun olen kyennyt toimimaan koneeni ja töitteni erinomaisena sovittelijana ja hektisetkin prosessit on saatu junailtua kokolailla hyvälle mallille. Eilen kone suosiollisesti sammutti ja käynnisti itsensä ilman välikohtauksia. Onneksi satuin bongaamaan, että tämä liittyi windowsin pakkopäivityksiin, eikä ollut vain satunnainen toimenpide. Tein kuuteen asti aamulla töitä, joten hieman ehti kalvaa pelko koneen uudesta kiukuttelukohtauksesta, mutta rauhallisesti ja sopusoinnussa aamuyö lopulta sujui. Kymmeneltä aamulla heräsin virkeänä kuin peipponen. Sitä kesti noin puoli minuuttia; sen jälkeinen tämänpäiväinen elämä on mennyt hiljaisen räytymyksen puolelle. Mutta ei auta vinkua, työt on tehtävä.

Ai joo, iltapäivän tullen alkoi hiljalleen valjeta, että olen 1/4-taiteilija vuoden verran. Jotkuthan käyttävät apurahansa taiteen tekemiseen, mutta itse olen ajatellut lyödä koko summalla vetoa raviradalla tahi pelata rulettia yhdellä kunnon panoksella. Ehkä kuitenkin kompromissina pistän puolet hevosiin ja puolet rulettiin hienolla kasinolla. Pitänee alkaa säätää fiiniä vaatetusta kokoon puuhkineen kaikkineen, jotta eivät katso nurin tuolla suuren maailman jetset -piireissä.

---

Saa sitä haaveilla.

5 kommenttia:

kaima kirjoitti...

Valtaisat onnittelut apurahan sekä lottovoiton johdosta! -hali- Nyt on ilmeisesti hyvä putki päällä, muista lotota edelleen!

Anonyymi kirjoitti...

Aina sanotaan että harvoin annetaan rahaa peräkkäisinä vuosina mutta sun kohdalla on poikkeus. Kai sitä saa apurahaa kun kaveeraa taidetoimikunnan ihmisten kanssa ja käy kuulemma puheenjohtajankin kanssa syömässä. Kyllä apurahat pitäisi taiteen pohjalta antaa eikä kaverisuhteiden. Toiset tekee ihan täyspäiväisesti ja silti rahat menee kavereille ja aina samoille isoille nimille. Törkeetä mun mielestä. Tästä vaan näkee kuinka pieni piiri pyörii eli aina menee rahat tietyille ihmisille jotka vaan osaa leikkiä ystävää rahanjakajille.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo apurahajuttuhan on aina ollut kaikkien tiedossa: ole valmiiksi kuuluisa tai jos et ole hyvä taiteilija kaveraa niin saat rahaa.

terveisin taiteilija myös joka jäi ilman apurahaa vaikka tekee täyspäiväisesti töitä

Päivi kirjoitti...

Mistäs te tiedätte, kaveeraanko taidetoimikunnan porukan kanssa vai luotanko vanhaan viisauteen Pidä ystävät lähellä, mutta viholliset lähempänä?

Maija kirjoitti...

Tämä Päivi pyörittää pelkästä hyvästä tahdosta ja taiteellisesta intohimosta kaikille avointa netttigalleriaa, jonka teemanäyttelyt tai siis yksi niistä on ollut allekirjoittaneelle ratkaiseva eteenpäinsysäys oman tekemisen jäsennyksessä, ja tiedän että en ole ainoa. Kaikki me halutaan rahaa ja kaikki tietää että sitä ei kaikki voi joka vuosi saada. katkeruuskin on kai inhimillistä, mutta noloa silti.