keskiviikkona, helmikuuta 07, 2007

My Chemical Romance - Headfirst For Halos

Ravitsemustieteestä: Suomalaisesta kirjakaupasta löytyi ennen joulua noin viidellätoista eurolla 400 keittoreseptiä sisältävä kirja, josta olen jo rakentanut toivelistaa tuonne henkilökohtaiseen tilauskeittiööni. Tänään odottaa kotona irlantilaishenkinen potaattisoppa, joka sopii hyvin tuon kolmenkymmenen pakkasasteen tervehenkisen talvisuuden lämmittäjäksi. Sitä ennen luvassa leijapalaveria ja kaikenlaista muutakin sählinkiä.

Sosiaalisesta kanssakäymisestä lingvistiikan kautta koukaten: Vaikka ei ole omaa lemmikkiä, on sentään joku virtuaalisesti seurattava elikonkorvike - papukaija Alex, jonka elämää olen seuraillut muutaman vuoden ajan (newsletter tulee parin kuukauden välein). ABC:n News in Sciencen parin viikon takainen uutinen Alex the parrot makes up words valaisee, että Alex keksii itse uusia sanoja sen pohjalta, mitä itse jo osaa! Esim. mehukkaan punainen omena muistuttaa Alexia banaaneista (bananas) ja kirsikoista (cherry) ja täten Alex on ristinyt sen nimellä "banerry".
The Alex Foundationin nettisivut suitsuttavat uusvanhaa luovaa taittoa, mutta asia on sentään vinkeä.

Dataistisesta elämästä: Kun nyt tulee asiasta toiseen hyppimistä ilman aasinsiltoja, poukkoillaan tännekin: INNOfoorumin blogi on auennut ja sinne ilmestynee kevään aikana kaikenmaailman syvämietteitä.

Ei kommentteja: