perjantaina, helmikuuta 23, 2007

Fun Boy Three - The Lunatics (Have Taken Over The Asylum)


NO TULIHAN SE SIELTÄ. Uusi tekosyy syödä kahmalokaupalla suklaatia. Älyn terävöittäminen tulee olemaan tämän viikonlopun teema.

Toissa viikolla entinen opettajamme Cai otti yhteyttä ja kyseli kuvia Janin ja minun viime vuosisadan projekteistamme AuRevoir ja 550km. Tajusin, että kaikki tuon aikainen matsku on korpuilla jossain, eikä tässä koneessa ole edes korppuasemaa. Jani lähetti Caille ja samalla minulle muutamia stillikuvia projekteista ja iski aivan valtaisa nostalgia-aalto. Kaikenlaista sitä on tultu tehtyä.

On niin hirveästi työprojekteja päällä, ettei välillä meinaa muistaa edes hengittää. Siltikin onnistuin eilen hakemaan Coloria-blogiini tag cloudin ja sumplimaan sen vielä kunnolla paikalleen. Näyttää kivalta! Vielä kun saisi tämän blogin ulkoasun vähän edustavammaksi.

2 kommenttia:

kaima kirjoitti...

Colorian pilvet näyttävät hauskoilta. Kun tulee myöhemmin lisää sanoja niin riittääkö kun lisäät sanan var theName -listaan vai onko tuon päivitys hankalampaa?
(Tuntuu että on ihan pihalla kun ei ole viime aikoina edes yrittänyt vääntää mitään sivutekeleitä)

Päivi kirjoitti...

No, itseasiassa ei ole edes niin hankalaa. Tässä bloggerissa on paikka, johon voi avainsanoja (labels) listata ja tuo lisäämäni ohjelmapätkä hoitaa ne automaattisesti paikalleen. Eli todella dummy-elämää tämä, copypastea hyvien ohjeiden kera ja sitten relaten.