tiistaina, toukokuuta 02, 2006

soi | Dungen - Sjutton


Model. 2006.

Henkevän Silakan toukokuun teemanäyttelynä on Alkuperäinen | Original. Näyttelyn kutsuvieraana on Katja Engblom teoksellaan Original. Aamu meni tiedotteita meilaillessa ja muun silakkaisen touhun parissa.

Olen melkein setvinyt työmeilini ja pääsin jo henkilökohtaisiinkin. Erityisesti ilahdutti, kun huomasin muutamia päiviä sitten saaneeni viestin Pirkolta Ranskasta. Kesällä toivottavasti nähdään pitkän ajan jälkeen.

Tänään pumpsahti kesän odottelufiilis oikein kunnolla päälle. En niinkään odota kuumuutta ja aurinkoa, mutta sitä kylläkin, että ikkunasta näkyy sininen taivas ja sininen vesi harmaan mössön sijaan. Ja että raskaimmat projektit ovat takana päin. Olen vakavasti harkinnut jopa muutaman lomapäivän pitämistä.

Sivuraiteena: Viime viikolla muuten huomasin Prisman mainoksesta, että siellä puutarhaosastolla myydään oopiumunikkoa ja ihan omalla nimellään oopiumunikkona. Joku muukin on huomannut: yhdellä keskustelupalstalla pohdittiin toissapäivänä, onko voiko tuosta unikosta oikeasti valmistaa oopiumia ja jos ei, niin voiko Prismaa syyttää mainonnallisesta harhauttamisesta. Kirjoittajat päättivät testata ja katsoa miten käy. Piti seuraamani tätä uraa uurtavaa mediakeskustelua, mutta hukkasin jo keskustelun osoitteen, enkä googlaten ole vielä löytänyt. Ilmoittakoon, ken keskustelun löytää.

3 kommenttia:

Marja-leena kirjoitti...

Ihan työ tuossa kuvassa! Kenen? Onko se Henkevän Silakalta, vaikka en löytänyt?

Hyvää taiteen innokasta kevättä!

Päivi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Päivi kirjoitti...

Minun tekemäni kuvahan se. Kiitos kehuista!

Yksi kuvasarja on mielessäni muhimassa Henkevän Silakan näyttelyäkin Alkuperäinen-näyttelyäkin varten, mutta näyttää siltä, etten ehdi tekemään.

Hyvää kevättä myös sinne meren toiselle puolelle!