sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

soi - BBC Radio 2: 50 Years Of EurovisionEuroviisuhuumassa kuuntelen parhaillani vaihteeksi BBC Radio 2 -aseman Euroviisuhistorian kertausta: www.bbc.co.uk/radio2 Ohjelma ladattavissa vielä muutamia päiviä sivun oikeasta reunasta. Ding Ding Dong.

Yläkaupungin yö toi mukanaan taas vakiokammotusilman, joten oli ihan hyvä tekosyy istua koko lauantai kotona ja katsella Euroviisuja. Menin jälkeenpäin tsekkaamaan Eurovision.tv:n sivuilta semifinaalipisteetkin - Lordi itseasiassa voitti senkin ja ihan samalla pistemäärällä. Loppuyön suunnittelin strategiaa, miten voin tunkea itseni vapaaehtoiseksi työntekijäksi ensi vuonna. Oi, mikä kitschielämän täyttymys!

Uusi kone on muuten pöydän alla ja hurisee niin hiljaa, ettei meinaa saada nukuttua. Tein jo uskomattoman flash-spektaakkelin uudella flash-ohjelmallani, mutta yleisö ei ole vielä valmis kohtaamaan sitä, joten säilyköön arkistoissani. Illustratoria kokeilin kevyesti ja muokkailin hieman tekemiäni värityskuvia. InDesignia en ole vielä uskaltanut avata.

GearWorksin kuitenkin sain asennettua ja uudet kaiuttimet vaihdoin takaisin kymmenen vuoden takaisiin Justereihini - vähän botnea takaisin ääniin.

Niin, ja tulihan se Väristyksiä-näyttelykin melkein valmiiksi. Avajaiset olivat Suomen käsityön museolla viime keskiviikkona ja aika paljon oli porukkaa paikalla. Näyttely on auki syyskuun puoleen väliin, joten aika massiivisen tekosyyn saa keksiä, jos väliin jättää. Vielä on vähän hiottavaa.

Käsityön museolla on nyt myynnissä värityskuviani, joita myydään myös Beckerillä ja Pienessä kamarissa. Museolle tulee lähiaikoina myös ompelukuvakokeiluni... Timppa joutui tänään parsinneulaostoksille, jotta pääsen kokeilemaan kuvia käytännössä. Jos kaikki menee hyvin, niitä on sitten saatavissa viikon sisällä museosta.

Kirjoitettavaa olisi viiden elämän edestä, mutta pakko kai varsinaisten töiden pariinkin on palattava jossain vaiheessa. Sunnuntai on arkeni alku.

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Hei Päivi!
Kävin katsomassa väristyksiä-näyttelyä museolla! Värin ystävälle sieltä löytyy valtavat määrät tietoa! Mutta nähtyäni sun aiempia luonnoksia siitä, millainen näyttely on tulossa... Minne katosi hämärä katettu alakerta ja mikä ihme se kimalteinen kökkö on siinä keskellä lattiaa? Jonka päällä roikkuu tyhjiä joulupalloja? Näin sun muistiinpanoissa simppelin maailmankartan ääriviivoineen, mutta seinällä roikkui käsittämätön HUONOSTI TEHTY tilkkukollaasi? Mitä ihmettä on tapahtunut - ei ollenkaan muistuta sun luonnoksia, jota alkuvuonna näytit?

Joka tapauksessa, vaikka toteutus näytti olevan vähän niin ja näin, sisältö kyllä korvasi sen...