maanantaina, toukokuuta 08, 2006

soi | Killing Joke - Love Like Blood


Life. 2006.

Pää on vähän vaivannut olemassaolollaan, mutta ainakin tuosta tuntemuksesta voi tehdä varsin vahvan päätelmän sen olemassaolosta. Olen silti kohtuullisen tyytyväinen tekemisiini: töitä olen saanut hoidettua alta pois viime parin päivän aikana varsin huomattavan määrän. Kuin pieni tehdas täällä puhisen. Ja myös muita jonottaneita aktiviteettisuorituksia. Välittämö-galleriaankin lisäilin muutamia ilmoittautuneita taiteilijoita.

Väristyksiä haukkoo päivistäni jo sellaisia paloja, että jos tekeminen ei olisi niin hauskaa, olisin vakavasti huolestunut. Huomenna alkaa pystytys ja sinisiivet vatsassani myllertävät. Reilun viikon päästä avajaiset - toivottavasti silloin on vielä yhtä hauskaa kuin nyt.

Lauantaina viihdytin kotijoukkoja lukemalla ääneen lainassa olevaa Spektrum - der Wissenschaft / Spezial: Farben -lehteä. Pakko, kun ei muuten meinaa ymmärtää. Tämä huvi ei toistu varmaan kovin usein. Vaikka on tuolla hyllyssä mm. yksi saksankielinen orgaanisen kemian kirja viime vuosisadan alkupuolelta.

1 kommentti:

marja-leena kirjoitti...

Kävin (kuin aina) Coloria blogillasi, ja sivuilla joita olet uusinut. Täytyy sanoa että ovat hienot. Craft ja Alvar Aallon museot olivat todella ihanat kun käytiin Jyväskylässä v. 2000. Olisi hauska käydä taas näytöstäsi katsomaan, se kuulostaa oikein mielyttävältä ja opettavaiselta, ison työn takana. Paljon onnea sen kansa! Ota paljon kuvia ja näytä meille!