tiistaina, toukokuuta 16, 2006

soi | Johnny Cash - Mercy Seat


Hieno päivä, sydäntäsärkevä ilta. Semiaktiivisen etsintäsessioni jälkeen näin Arabian kirpparilla "Muumi unelmoi" -mukin tarjolla. Meilasin ja kysyin hintaa. Tässä vastaus: Hintapyyntö on 200€ sehän on harvinaisuus.
Pakko kai toivoa, että joku ystävällinen ihminen sen joskus vielä jättää orpona oveni taakse odottamaan.

---

Niin joo - se näyttely: kirjoittelen / korjailen näyttelytekstejä. Huomenna lienee kiireisin päivä näyttelyn suhteen ja keskiviikkona todennäköisesti aivolisäke pullahtaa. Silloin aamulla pitää yrittää saada kone huoltoon ja päättää, mitä ohjelmia siihen tilaisi... Parin tonnin ohjelmapakettia suunnittelen, mutta en tiedä, kestääkö sielu sellaisella rahasummalla shoppailua. Hirvittää ajatellakin, kuinka paljon jäätelöä sillä rahalla saisikaan. Jäätelö on kuitenkin paljon mukavampi hyödyke.

1 kommentti:

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Voiei, ei tuota mukia. Tähänhän liittyy allekirjoittaneen elämän yksi suurimmista hiustenrepimis-sessioista. Silloin kun nuo mukit tulivat, katselin että "ooonpas hieno kyllä, vähän kallis on, onon." EN sitten ostanut. Hetkeä myöhemmin (joitakin päiviä siis) tulin toisiin aatoksiin, ja soitin Arabialle, tehtaanmyymälään. "Joo, kuule kymmenen minuuttia sitten meni viimeinen, että ne on nyt loppu."

...

Ei näin. Ei. Eieiei.