tiistaina, heinäkuuta 03, 2007

Polyphonic Spree - Soldier Girl


Rymättylän värjäripäivät menivät sutjakasti. Ensimmäisen kerran joulun jälkeen tunsin olevani oikeasti Lomalla. Sängyssä lojuen ikkunasta näkyi hevosia ja paikalla oli myös vuohia, possuja ja kissa. Merivedessä tuli uitettua lähinnä käsiä, mutta ensimmäisen kylmän päivän jälkeen sää kuitenkin suosi meitä: ei jouduttu värjäämään sateella. (Tuloksista voi lukea/katsoa Coloria-blogistani).

Eniten odotin lauantaista kääpäkurssia, joka kuitenkin jäi vähän vaillinaiseksi, kun ilkeä ampiainen hyökkäsi sormeni kimppuun. Ehdin puristaa suurimmat myrkyt samantien ulos ja antihistamiini auttoi pahimmat oireet pois. Mutta niinhän siinä kävi, että antihistis vetäisi veteläksi ja värjäilypaikalla seisoskelu ei kertakaikkiaan onnistunut. Ajattelin, että voisin sen sijaan istuskella sohvalla kuunteluoppilaana väriaineiden kiteytyskurssilla (ei huvittanut mennä yksin vuoteeseen lojumaan, kun pelkäsin lievää tukehtumisreaktiota); tietenkin onnistuin nukahtamaan - ei kovin kohteliasta kurssin opettajille ¬_¬. Olimme jo aiemmin miettineet, että lähdemme käymään Turussa keskiaikamarkkinoilla. Olin kahden vaiheilla lähteäkö mukaan vai ei, mutta päätin sitten kumminkin raahautua. Nukuin koko matkan Turkuun ja vielä paikan päälläkin oli vaikea pysytellä pystyssä, mutta hiljalleen alkoi olo palautua siedettäväksi. Kaalinlehteen kääritty mausteinen makkara teki tehtävänsä ja jämäköitti vähän selkärankaa.
Kumihimon kimpussa.

Tosin vasta tänään on järjetön väsymyksen tunne väistynyt kokonaisuudessaan ja olo alkaa tuntua normaalilta. Osasyynsä lienee ukkosilmassakin, joka vaanii ikkunan takana.

Iloinen ylläri odotti kotona! Huolimatta siitä, että Nordea ensin lausui näin: Lähettämäsi kuva-aineisto on hylkääntynyt, koska se loukkaa tekijänoikeuksia/yksinoikeutta/henkilön oikeutta omaan nimeen ja kuvaan tai henkilön yksityisyyttä., oli reissuni aikana kolahtanut luukusta Nordean kuvallinen kortti! Käytin sitä jo Siwassa, jossa se heti herätti ihastusta.

----

Ähinää ja puhinaa. Vielä tuosta ed. entryssä mainitusta ekasta KIPpauksestani. Aloitin helpolla neulomalla pari kuviotonta ruutua, mutta sitten rohkaistuin ja kokeilin, onnistuuko tuo kuvioiden tekeminen. Vähän tuo vielä harjoittelua vaatii, mutta kyllä se siitä... Liljakuvioiden taustaväri on värjätty hibiskuksella, kuvion punapuulla (kirkkaampi valkoiselle langalle ja tummempi harmaalle). Ristikuvan kuvio on punapuuta ja tausta laimeaa kokenillia.

Ei kommentteja: