perjantaina, heinäkuuta 06, 2007

The Gossip - Jealous Girls


Sneak peak... Joka haluaa nähdä lähempää, menköön Beckerille.

Normaali epämääräinen elämänrytmi on löytänyt takaisin. Aamulla nukuin pitkään ja sittenkin väsytti, työnteko sujui suhteellisen selkärangattomassa mielentilassa. Uloskaan ei huvittanut mennä, kun maailma on niin synkkä ja sateinen (ja vaatteet pesukoneessa), mutta auringon piilottelu antaa aina hyvän tekosyyn pelaamiselle.
Iltapäivällä mätkin muutaman tunnin Kingdom Hearts II:sta, kunnes päädyin toistamaan neljä kertaa samaa tappelua luurankomerirosvojen kanssa, enkä näköjään pääse siitä eteenpäin.

Peittoprojektinikin on taas hieman edistynyt; kuvioneulonta ei ole vahvimpia osa-alueitani ja niskoissa alkaa tuntua. Lisää kuvadokumentointia tulossa piakkoin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Päivi, Pitkästä aikaa! Teen pientä jouluaiheista ruotsin sanastoa Gummerukselle, eli käännän annettuja sanoja, siellä oli sininen hetki ja rupesin hakemaan sitä netistä ja löysin tämän. Kuva on puhutteleva ja tekstisi kivaa. Muuta en osaa nyt sanoa. Ensi viikolla alan suomentaa Scandinavian Country -nimistä teosta, jossa on toinen toistaan upeampia kesäasumuksia, ei niitä oikein mökeiksi kehtaa sanoa.
Milloin Islanti on tapetilla?
Parhain terveisin
Ritva

Päivi kirjoitti...

Islanti on tapetilla kuukauden päästä. Jo alkaa jännityshiki nousta pintaan. KÄÄK.