lauantaina, heinäkuuta 14, 2007

Art Brut - Sound of Summer


Viime viikolla oli tarkoitukseni useampaankin otteeseen kirjoitella Outi Kotalan vetämästä ja Live Herring -porukkamme organisoimasta mediataide-workshopista, mutta Turhuuksien tori -turinat jäivät kirjoittamatta. Kolmen päivän tiivis sessio veti mehut itse kultakin, mutta palaute oli loistavaa ja osallistujia muutama sata, joten tavoitteet tulivat täyttyneeksi moneen otteeseen. Jälkitunnelmissa kävimme syömässä ja kippistelemässä ja Jazzbarissa kokemassa ...jazz-kokemuksen.

Outin työhön ja Turhuuksien torin esineistöön pääsee tutustumaan osoitteessa www.liveherring.org/ projects/ turhuuksien_tori tai helpommin muistettavammin www.liveherring.org -nettisivun kautta!

---

Hädin tuskin ehti toipumaan Live Herringistä, kun jo piti lähteä puolimatkan juhliin Beckerille juhlistamaan Judith Cluten ja Timpan näyttelyä. Luulin olevani ajoissa, kun saavuin hyvissä ajoin ennen kuutta, mutta paikka olikin jo aivan täynnä porukkaa. Ihmisiä niin, että päässä alkoi surista. Onnistuin tekemään tyylikkään käännösvirheen englantia puhuessani ja siitä riittikin itselle hupia koko loppuillaksi. Loppuiltaa vietimme Sohwilla musiikki/taidehörinöiden seurassa ja kun Sohwi meni kiinni, pakko oli raahautua vielä Infernoon. Ja normaalitapaan, grillin kautta kotiin.

Tänä aamuna Tänään vaivoin raahauduin ylös yhden jälkeen ja henkinen raatous vallitsee. Vieressä, parin sadan metrin päässä olisi Finncon (ja kuudelta FinnBuffy kirjailijatalolla, myöskin parin sadan metrin päässä), mutta tämä päivä on pakko jättää väliin.

Vanhuus on tullut.

Ei kommentteja: