sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006

Clinic - Family


Wallpaper I. 2006.

Tapahtunut niin paljon ja toisaalta ollut niin raatona, että verkkoon loggautumiset ovat jääneet vähemmälle. Asiaa kyllä olisi InnoFoorumin riemuista henkiseen taantumiseen.

Väistelen omakohtaiset aiheet ja lainailen tiedotusvälineitä. Perjantain Hesarissa oli yhteen pieneen LYHYESTI-palstaan mahtunut kaksi projekteihini etäisesti liittyvää uutista.

Terike Haapoja on FF:n uusin nuori taiteilija
Finland Festivals on valinnut Terike Haapojan (s. 1974) vuoden 2007 nuoreksi taiteilijaksi. Poikkitaiteellista työtä tekevän Haapojan veistokset ovat installaatioita, videoita, teatteriesityksiä tai kaikkien näiden yhdistelmiä.
-snip-

Terike on tulossa luennoimaan Live Herringiin puolentoista viikon päästä. Nathalie Aubretin & Terike Haapojan luento Crossing boundaries - On cultural organizations and artistic practices operating at the crossing of disciplines on perjantaina 17.11. klo 12.15 Juomatehtaan auditoriossa. Tervetuloa paikalle!

Taidemajakka johtaa Lahdesta Jyväskylään
Lahden ja Jyväskylän välille syntyy Suomen laajin ympäristötaiteen ketju Taidemajakka. Hämeen ja Keski-Suomen taidetoimikuntien hanke pyrkii siihen, ettei kukaan pääse taittamaan 120 kilometrin matkaa laivalla tai veneellä törmäämättä taiteeseen.
-snip-

Taidemajakan sivut menivät verkkoon tässä syksyllä ja löytyvät osoitteesta www.taidemajakka.fi. Sivujen peruslayout on käsialaani, mutta niiden päivityksestä vastaavat projektin pyörittäjät.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Hiii!
Taidemajakan yhteyteen voisi liittää satelliittina täällä Kymijoen varrella kahjoina värikulttuuria touhuavat naiset.

Ja sitten keskellä yötä luin lauseen....
"lumiveistoksia, tuliveistoksia, tanssia, kylmissään hyppelyä, pilkkikilpailuja ja muuta taiteen tekemistä."

:D Naama rentoutui mukavasti!