torstaina, marraskuuta 30, 2006

Tenacious D - Master Exploder

NO, EN OLE EDELLEENKÄÄN KUOLLUT. Kiitos vaan kysymästä - mutta alkaahan tuo aika pelottavalta tuntua, kun olen pari päivää verkosta pois ja heti huolestutaan. Merkki siitä, että olen sitten oikeasti nörtähtänyt liikaa.

Muutama päivä sitten - juuri, kun olin kertonut Janille suuresta ahdistuksestani (joka johtui siitä, että pyyhkäisin kuuden tunnin työt jonnekin ulkoavaruuteen, kun painoin vahingossa siirtovaiheessa sitä kirottua delete-näppäintä, joka näistä koneista pitäisi poistaa) - koneeni sammui. Ja käynnistyi vähän matkaa uudelleen ennenkuin sammui ja käynnistyi vähän matkaa uudelleen ennenkuin sammui ja...

Sainhan tuon lopulta huollosta kotiinkin, mutta se piti vielä heti takaisin, koska kotiinpaluun jälkeen se käynnistyi vähän matkaa uudelleen ennenkuin sammui ja käynnistyi vähän matkaa uudelleen ennenkuin sammui ja... Eli elämäänsä murmelina edelleen.

Tulihan tuo lopulta kotiin kunnossakin, vaan nyt on sitten työntäyteinen kriisiaika. Onneksi ohjelmia ei tarvi asennella ja kaikki on tallessa...

Kimmo lähetti oikein osuvan linkin: Tee kello kovalevystäsi.

Jos jollakin on lisää käytännönohjeita näille rakkineille, jotka saavat meistä pian yliotteen, kirjoittakoot ohjeensa tai linkkivinkkinsä.

Ei kommentteja: