maanantaina, marraskuuta 13, 2006

Rezillos - I Can't Stand My Baby

Jokseenkin hektistä elämää. Viime yön hääräsin miltei läpi yön koneen ääressä. Parin tunnin yöunien jälkeen kaupungille asioita hoitamaan ja pikapaluu kotiin. Jooga oli dissattava, tänään olisin vain nukahtanut lattialle. Mutta asioiden paikoilleen loksahtelu jatkuu.

Toinen tarina on sitten sunnuntaina vastaanottamani kahden laskun ja megalomaanisen veromätkäyksen yhteislähetys. Kolme kirjettä (kaikissa eri postileima!) oli toimitettu väärään asuntoon huolimatta oikeasta osoitteesta. Sunnuntai-illan ratoksi kiltti naapurimme kävi työntämässä tuon harhailevan postini eteisen pääkallomatollemme. Kilttiä, ettei heittänyt roskiin ...MUTTA SIIS SUNNUNTAINA! Tuona päivänä, jolloin luulee kelluvansa turvassa autuuden pehmeässä pilvessä paossa posteljoonipeijoonia, jotka laskuja luukusta lykkivät. Vähempikin voisi lannistaa.

Tänään oli pakko soittaa Postille ihan vain siksi, kun vihdoinkin oli taas hyvä syy valittaa jostakin - mutta Posti melkein kykeni siihen, mihin sunnuntaiposteljooni ei: linjalla odotellessa kuuntelin kymmenen minuuttia banjon raikastamaa kantrimusiikkia. Kun vihdoin pääsin läpi, luurin toisessa päässä oli niiiiiiin empaattinen nainen, että luulin jo olevani piilokamerassa. Vasta jälkeenpäin tajusin metodin: ensin rääkätään hirvittävällä musiikilla ja sitten, kun ihminen on jo henkitoreissaan, langalle tulee yltiöystävällinen ihminen - ja valittajamissiolla vaeltava pääosan esittäjä lauhtuu kiltiksi lampaaksi ja antaa kaiken anteeksi.

Lukuunottamatta yllämainittua välikohtausta, elämä on ollut - ja tulee viikon loppuun olemaan - suhteellisen kalaisaa.


Lisää silakallista mainosta, tällä kertaa marjakastikkeella. Live Herringin yhteydessä järjestetään torstaina 16.11. klo 21 alkaen Vadelma.klubi Vakiopaineessa. Lisämainosta tulee myöhemmin, mutta tässä vaiheessa on jo hyvä merkata kalenteriin. Kaksi VJ:t Hypericum ja Allinone (Random Doctors) vastaavat visuaaleista ja DJ Demimonde soittaa enimmäkseen vanhaa taidepoppia, ranskalaista laulelmamusiikkia ja Tom Waits -tyyppisiä juttuja. Vadelmasta enemmän nettisivuillaan vadelma.org.
Tervetuloa!

Ei kommentteja: