sunnuntaina, helmikuuta 26, 2006

soi | Squeeze - Take Me I'm YoursTorstaina oli pieni palaveri Live Herringistä ja TAAS on hengenhätä-deadlinet hakemuksille - maaliskuuhan on jo parin päivän päästä. Maanantaina tapaamme seuraavan kerran, kuten myös värinäyttelynkin tiimoilta. Samalla huomasin, että olen taidemuseolle ilmoittanut, että ensi viikon alussa on tapaaminen toisen värinäyttelyn tiimoilta ihan jees - muistamatta, että mehän kökimme tuolloin Helsingissä. Pää sekaisin, eikä hulina ole edes alkanut.

Perjantaina hengasin taidetoimikunnassa ja edistin suuresti mm. tanssitaidetta (kai?). Hienon nimen keksin I-P:n projektille ja muutenkin olin niin henkevä, että poislähdettyäni ei riittänytkään enää mitään annettavaa kenellekään koko viikonloppuna. Eilisen menimme vierailulle vanhempieni luo, jossa suoritin nukkumista sohvalla ja vanhalla sängylläni. Ja nukkumisen tauoilla syömistä.

Vastailin tänään sähköisesti Wilfried Agricola de Colognen (JavaMuseum) haastatteluun. Tänään ei ole oikein englanninkielinen päivä ja muutenkin laiskottaa, joten jälkeenpäin ajatellen saattoi tulla melkoinen surrealistinen nonsensepläjäytys lähetettyä.

Onneksi on tositeevee tasoittamassa vähän tätä kulttuuririepotusta.

Ei kommentteja: