perjantaina, helmikuuta 17, 2006

s-track | Electric 6 - Rock N' Roll EvacuationTiistai-iltana menin ensimmäistä kertaa elämässäni vapaaehtoisesti kuuntelemaan jazzia. Luovan Foorumin järjestämällä reissulla Viitasaarelle tuli tutustuttua Miekkaniemeen, mikä jo itsessään oli kokemus. Jazz on edelleen turhan harhailevaa musiikkia makuuni, mutta voinpahan nyt leuhkia nähneeni Bill Connorsin ihkaelävänä. Hieman tosin häiritsi, kun kesken keikkaa tajusin Connorsin jonkinasteisen samannäköisyyden Babylon 5:n PSI Corpsin telepaatti Besterin kanssa.

Keskiviikkona kävin väriaiheisessa palaverissa sekä taidemuseolla että Käsityön museolla. Ei varmaan enää kauan täysmittaisen paniikin laukeamiseen. Hieno idea tosin tuli mm. opetuspakettiin - toivottavasti vain osaisi toteuttaa sen yhtä hyvin kuin sen mielessäni näen.

Sekä Galleria Henkevä Silakka että Elävä Silakka -tapahtuma ovat kiinnostaneet viime aikoina tutkijoita ja yliopisto-opiskelijoita. Galleriaan on tulossa ainakin yksi kysely esillekin, galleriavierailijoiden vastattavaksi. Arvokasta sekä gallerialle, tapahtumalle, että koko suomalaisen nettitaiteen tutkimukselle.

--
Coloria odottaisi tuolla valtavan matskumäärän kanssa päivittämistä, mutta saa odottaa. Palaan hyperventiloimaan työprojektien pariin.

Ei kommentteja: