tiistaina, helmikuuta 28, 2006

soi | Howling Bells - Wishing StoneKiinnitin huomiota siihen, että Uninvited words -sivuilla on käyty epänormaalia enemmän tässä kuussa, joten hakusessio syyn selvittämiseksi oli paikallaan. Varsinaista syytä en suurelle kävijämäärälle löytänyt, mutta sen sijaan googlaushaaviin tarttui melkoinen 168-sivuinen Readme 100 - julkaisu, jossa Uninvited words on mainittu Alessandro Ludovicon tekstissä Spam, the economy of desire. Julkaisutiedot vaikuttivat niin *hienoilta* (This book is published as a part of README 100 — Temporary Software Art Factory Festival for Software Art and Cultures, Organised by: Hartware MedienKunstVerein,Dortmund, Germany, 2005), että kutsuin Timpan katsomaan. Skrollattuani kohtaan, jossa nimeni mainitaan, yleisöni pettymys on suuri: Ai. Mä luulin, että se koko kirja oli susta. ¬_¬ Hmph.

Kohtalaista huvittuneisuutta kylläkin aiheutti tuo varsinainen lause. This ‘uncertainty’ is strictly connected to the words and phrases composition, and the data cloud of these very words can be observed in the online work ‘uninvited words’ by Päivi Hintsanen28 in a sequential classification that reveals the recurrence of terms and at the same time the unsuspected richness of used language. O_o Ööö. 'Hyphen hyphen hyphen...'?

Muutenkin on ollut varsin mieltä ylentävä päivä: Live Herring festari on saanut myös Taiteen keskustoimikunnan avustusta - ja kohtuullisen reippaasti vieläpä. Kaikki kunnia ja kiitos.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wow! mieluummin minäkin ottaisin miehen, joka uskoisi minusta liian suuria kuin liian pieniä...
Jos kyllästyt niin vaihda palomieheeni. Miehesi maalaukset ovat kiehtoneet jo jonkin aikaa.
Mari

Päivi kirjoitti...

Hmm. Pistän ehdotuksesi korvan taakse. Kodinkoneillamme on näköjään taipumusta pieneen liekitykseen, joten palomiehestä voisi olla hyötyäkin :D
Savunhaju ei ole kyllä kovin suotavaa, joten pitää vielä miettiä jonkin aikaa.

niina kirjoitti...

Minäkin voisin ilmoittautua innokkaaksi, mutta minulla ei ole miestä, johon vaihtaa.

Päivi kirjoitti...

O_o Apua.