keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006

s-track | Stoney - Soap In A Bath TubPaluu virtuaaliin. Uusi photari asentui kunnolla, mutta checkdskiä ajaessani kone ilmoitti iloisesti, että kovalevyllä on vähintään yksi vakava virhe. Soitin jo ja sovin, että veisin koneen huoltoon, mutta ei ole aikaa. Toimii kuitenkin pääosin. Ohuella jäällä ja heppoisella langalla. Tämä on nörttihenkisen extreme-elämää.

Hirveä päivä oli eilen. Piti sisällään hakulomakkeita, päänsärkyä, seisahtuneita ajatuksia ja reikiä sukissa. Melkein koko päivän kiusasin eteerisellä olemuksellani taidetoimikunnan ihmisiä. Kotiin pääsin lopulta kahdeksan maissa ja silloin kyllä alkoi tuntua varsin urhoolliselta. I-P:lle kuuluu suuri kiitos avusta ja kannustuksesta, jota ilman olisin tuskin lähtenyt juoksemaan keskustan postin 18.30 tyhjennettäville postilaatikoille. Se siitä viime tingasta.

Henkevän Silakan tänään auenneen uuden näyttelyn teema on Sokea piste | Blind Spot - vierailevana taiteilijana Jyväskylässä asuva Mikael, joka on kategorisoinut itsensä luokkaan ihminen.org. Anssi on vääntänyt Silakkaan myös mahdollisuuden lisätä teossarjoja - esimerkiksi valokuvasarjoja siis. Toivottavasti käytätte hyödyksenne. Galleriassa ei ole koskaan liian paljon teoksia esillä.

Coloriaan liittyvää Hienouttakin olen saanut kohdalleni - siitä myöhemmin lisää. Positiivinen palaute sai minut latailemaan hieman kuvia Colorian mausteeksi, ehkä ne päätyvät sivulle asti seuraavan kuukauden sisään.

Ei kommentteja: