sunnuntaina, tammikuuta 22, 2006

s-track | Sara Culler - At Least Like Melissa

Eilisen kuuntelin musikaalisävelmiä ja yritin tehdä töitä. Päivistä selviää näköjään pienemmillä vahingoilla, jos nukkuu iltapäivään asti. Tänään sunnuntaina sama on jatkunut Friday Night Is Music Night -ohjelman tunnelmissa. Ekana biisinä soittivat radiossa Imperial March -sävelmän, tuttu Star Warsista (The Empire Strikes Back). Timppa osoitti musikaalisen tuntemuksensa arvelemalla, että kappale on Spoonful of Sugar (helps the medicine go down) Maija Poppasesta. Melkoisen militantti sovitus. Mutta jos Star Warsiin olisi ympätty yksi sateenvarjon kanssa heiluva lastenhoitaja, olisi mielikuvayhteys kaikille selvä, sen verran hyvin sokerilaulu sopii imperiumin marssiin.

Perjantainen oli täynnä universumin pikkujäynää, jota en enää edes jaksa muistella. Muuta kuin ainutkertainen ruoanlaittosessioni päättyi tahattomaan liekitykseen ja ovivälikössä umpijäähän jämähtäneestä SevenUp-pullosta tuli tahaton vaahtosammutin.

Extreme-elämää.


Otin kuvan Päivin kokkikeittiöstä, mutta pitänee suojella herkkiä sieluja ja sensuroida kuva ikuisiksi ajoiksi. Sen sijaan näkymä monitorini päältä: viime viikolla saamani Sampo-possu, Osku-lohikäärme ja Kukka, joka ei kuihdu, vaikka ei muistaisi kastella (hyvin ajateltu).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

--jees---
Nyt kun tuo on ääneen sanottu.
Lapsen kanssa olen muutamaankin otteeseen katsonut Maija Poppasta tällä flunssakaudella.
Tänään jäin itse flunssapotilaaksi ja avasin Tähtien sodat dvd-kääreistään koneen uumeniin.
Tunnelmaa hieman latistaa se, että nyt EI VOI OLLA KUULEMATTA sitä spoonful of sugaria tuossa mustan sävyisessä Imperiumin vastaiskusävelmässä.

Tämäkin vielä.

Miika