lauantaina, tammikuuta 14, 2006

s-track | Beverly Todd & Art Lund: Sweetest Sounds(Oli karkkipussissa niin järkyttävän värinen karkki, että oikeasti kysyi sisua, että uskalsin sen suuhuni laittaa. Kummallisen makuinenkin se oli. Taidan olla virallisesti vanha. Ja huomenna violetti.)

Perjantai-päivä oli työtä, shoppailua ja lopulta kallisarvoista vapaa-aikaa Colorian parissa - BBC2-kanavaa kuunnellen. Kaupasta tarttui mukaan mm. läjä DVD-levyjä. Vinkiksi: Anttilassa oli saatavilla Shrek-leffat, Wallace&Gromit -lyhärit ja mm. Saksikäsi Edward noin 7 euroa kipale. SITÄPAITSI Shrek3D-leffan mukana tuli NELJÄT 3D-lasit ja toisen leffan kanssa vihreä, muovinen kello! Oiva assosseerinen lisä tyylikkääseen garderobiini. Ja huom! Kelloja on tarjolla vain nopeille!

Siinä kaiken toiminnan välissä vastaanotimme taidetta Keski-Suomen museossa Maijan avajaisissa. Mieleeni jäi erityisesti yksi kuva, jossa lapset ovat löytyneet iloisesti uutta käyttöä jollekin potsdamilaiselle muistomerkille (olikohan se noin) - liukumäkenä. Hyvälle mielelle tulin.

Toissapäivänä tuli taas isovelivalvottua: tsekkailin aikani kuluksi ja työtä vältelläkseni, mistä kaikkialta sivuilleni on tultu. Valvontatoimintani johdosta huomasin, että Book of Days on esitelty The Pennsylvania State Universityn Introduction to New Media/ Digital Art -kurssilla. Tämän päivän aikana oli sähköpostiini kolahtanut haastattelupyyntö kurssityötä/tutkielmaa varten. Varsin virkistävää. Joka tapauksessa: tuolla introsivulla on muutamia varsin veikeitä nettiartsuiluja, joihin kannattaa käydä tutustumassa.

Ei kommentteja: