keskiviikkona, tammikuuta 04, 2006

s-track | Rufus Wainwright - This Love Affair


Pääkalloisa pikkuveli.


Paranoia. Sänkyyni on piilotettu vetosäteitä, jotka magneetin lailla pitävät uneliaan ihmisen otteissaan iltapäivään saakka. Tee siinä nyt sitten mitään tuottavaa.

Tänään oli silakkainen päivä. Lähetin pari kutsua tuleville kutsuvieraille, pistin haastattelutekstin käännettäväksi ja luonnostelin jo seuraavaakin haastattelu. Kirjoittelin myös Henkevän Silakan toimintakertomusta. Yritän huomenna saada sen korrektiin muotoonsa ja muutenkin noita artsuiluun liittyviä viilausta vaille valmiita juttuja eteenpäin.

Viikonloppuna näyttäisi olevan vähän ruuhkaa tekemisen suhteen. Lauantaina on mm. Välittämö-palaveria ja sunnuntaina olisi luvassa värjäysprojektia Ullan johdolla. Näyttää vähän siltä, että sunnuntai jää osaltani väliin, mutta vielähän tässä ehtii tapahtua vaikka mitä.

Pari päivää sitten löysin taas tarkoituksen kuvilleni: joku tytsy, joka blogissaan vuolaasti kirjoitti Victoria's Secretin alusvaatteista, on keksinyt sivun taustakuvakseen viimevuotisen Wings -kuvani. Ehdin jo osoitteen hukata, eli esimerkkinäytös puuttuu... Mutta kerrassaan omituinen yhteensovitus ultrasöpön vaaleanpunaisen kanssa. Makunsa kullakin.

Ei kommentteja: