keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2005

Tyhjänpäiväisyyttä


Valoissa 6.

Tyhmyydestä voisi sakottaa ihan oikeasti. Ehkä tulisi sitten vähän ennakoituakin. Kuuntelin tuossa Bruce Dickinsonin Rock Showta BBC6:lta ja siellä soittivat biisin, jonka olen muutamaan kertaan kuullut ja miettinyt, että mikähän mahtaisi moisen biisin soitella - olisipa kiva kuulla livenä jne. Nyt se sitten selvisi: Mew, joka olisi ollut Provinssissa, mutta joka jäi jostain syystä tsekkaamatta. Hmph. (On muuten ärsyttävää, kun ei voi edes enää ascii-hymähdellä rauhassa, kun meinaa tulla hmph:in sijaan aina html. *GRRRR*)

Työt odottavat, mutta nyt niiden on pakko. Colorian kanssa olen puuhastellut muutaman tunnin, ettei se nahistu täysin. Sain tänään ♥ihanan♥ muistutuksen siitä, ettei Coloria ole pelkkää aikani tuhlaamista: postiluukusta laskujen kerta tömähti lattialle Arturo Péres-Reverten Vääräuskoisten veri -kirja, jonka kääntäjä Satu Ekman lähetti kiitoksena pienestä avusta. Tuli taas uskomattoman hyvä mieli. Juhannuslukemista!

Menen huomenna tapaamaan Mikkoa Käsityön museolle työasioissa (...ja jäätelöannoksen toivossa) ja ajattelin samalla kuvata museon tilat ensi kesän värinäyttelyämme varten. Voisi taas vaihteeksi panikoitua, niin tasapaino säilyisi.

1 kommentti:

marja-leena kirjoitti...

On mukava lukea ja siten muistella Jyväskylän mainio Kasityö museo, myös Alvar Aallon museo ja Beckerin Galleria! Olimme siellä v. 2002 ja ihmeteltiin kauniista ja kulttuuri rikkaasta pikku kaupungista, siellähän asuu täti.

Hauskaa Juhannusta!