perjantaina, huhtikuuta 29, 2005

1 11 21 1211 111221 312211...

Joku yritti valistaa minua, ettei siellä BBCn lähetyskopissa ole oikeasti ketään hokemassa lausetta. Haloo, en minä nyt ihan herkkäuskoinen ole. Seuraavaksi varmaan yritetään väittää, ettei televisiossa asu pikku-ukkoja. Säästäkää minut!


Hiding. 1996.

Idiootista tulee mieleen: älykkyystesteistä oli jonkin aikaa sitten puhetta Kirsin kanssa. Mainittakoon, että nettitestausurani aloitin hyväonnisena skaalan yläpään reunamilta, mutta romahdus on ollut kova. Viimeisen testin mukaan en käytännössä osaisi kirjoittaa, hädin tuskin varmaan syödäkään itse. Nerosta ameebaksi siis. Lohdutan itseäni tiedolla, että tämän alemmaksi ei enää juuri asteikkoa riitä. Ilmankos kaikki projektit takkuavat.

Päässä ei juuri ajatusten buffetissa juhlita.

Älyn airut en siis ole, mutta ilmeisesti ihmisillä on tarve tietää, että kykenevät solmimaan kengännauhansa ja muodostamaan lauseita. Älykkyystestilinkkejä on kyselty useampaankin otteeseen, joten niitä muutama: Tieteen kuvalehden sivuilla on suomenkielinen älykkyystesti: toinen on vain tilaajille, mutta toinen on kaikille. Queendom.com on englanninkielisistä sivuista suosikkini: siellä on kaikenlaisia testejä, mutta testaajalta vaaditaan vähän englanninkielen taitoa. Itse en niinkään noista testeistä niin välitä, mutta Queendomin sivuilta löytyy myös aika hauskoja mielenpelejä työpäivän ratoksi.

Ja tuo otsikko... Numerosarjojen ikiklassikko. Vihjaistakoon, ettei tarvitse laskea. Ja terveisiä Morrisilta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Päiväni kohokohta on, kun pääsen Päivi lukemaan blogisi. Hyvä huumorin taju ja reipas ote itseironiaa. Hyvää vappua!
Matti

Kolu kirjoitti...

Heips!

Sinä pikku-peikko-menninkäinen CHOLEGIHIN takana, olet taatusti
olemassa! Ja meillä muuten oli 45 vuotta sitten kotona iso radio , jossa oli ikkuna ja ikkunassa vihreä valoverho ja sisällä monta pikku-ukkoa jotka pölöttivät koko ajan Kotkarankki- Pohjasakki Nummisuutari-Kaurapuuro! Niin ja sitten oli ne sietämättömät 2Oravaa Elmeri ja joku, jotka teki kiusaa!
terkkuja vain!