maanantaina, marraskuuta 01, 2010

Admiral Fallow — Subbuteo


[Poissa 11. Pigmenttimustetuloste, 15x14cm.]

Voi ankeus tuota ulkona hämyävää maailmaa. Jos joku on töissä kynttilä- tahi tulitikkutehtaassa ja haluaa välttämättä sponsoroida kynttilänpolttelu/henkisen lämmön synnyttämisprojektiani, niin on enemmän kuin tervetullut pistämään kynttiläpaketin tulemaan.

Harmauden keskellä vietin hetken toiseudessa loppukesän/alkusyksyn Italian reissua muistellen ja vihdoinkin sain tehtyä Random Prints -projektille kartan, joka löytyy osoitteesta randomprints.blogspot.com/p/random-prints-map.html. Projekti jäi ikävästi roikkumaan limboon tarkoituksettoman pitkäksi aikaa, mutta reilu viikko sitten aloitin tarinoiden kokoamisen esille - ja kun torstaina sain Robertilta Pohjois-Irlannista pitkän ja polveilevan Random Prints -palautteen, sain lopulta pontta rakentaa kartankin valmiiksi. Projektia hidasti vain sitkeä ja kiusallinen flunssaväsymys - en tiedä kumpaa on vaa'assa enemmän, oikeaa tautia vai silkkaa väsymystä, mutta olo on joka tapauksessa ollut melko lötterö ja aikaansaamaton. (Niin ollen jo ajat sitten lupaamani Italian matkakuvatkin matkablogauksia piristämään saavat jäädä odottamaan, kunnes olen taistellut erinäiset kiireistä huomiota vaativat työprojektit ja muut ihmeelliset alta pois.)

Kieltämättä harmauden keskellä on muitakin valopilkkuja: yhtenä niistä Coloria ja Coloriasto ja sivujen tuottamat palautteet, joita on nyt lokakuun puolen välin jälkeen tullut melkoisena vyörynä. Yhden julkaisuluvan ja peruspalautteen lisäksi olen saanut pari yhteydenottoa, joissa tarjotaan materiaalia julkaistavaksi Coloriastossa ja Coloriaston hyvä kummi Martti on lähettänyt kunnon satsin suomalaisia väritekstejä; esille sain jo Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran 1888 julkaiseman Todenperäinen Wäri-Kirja. Ohjeita ja neuwoja kotiwärjyyn. -opuksen!

---

Onneksi elän maassa, jossa päivämäärät merkitään oikein päin (! :D) - päivän pieni piristys on symmetrinen päivämäärä 011110. Toivottavasti joku tänään 30 (binääreissä siis tuo 011110) täyttävä hoksaa ottaa nörttäyksestä kaiken mahdollisen irti. En tosin voi olla miettimättä onko tuolla symmetrisellä päivämäärällä jotain tekemistä sen kanssa, että Blogger on temppuillut koko päivän ja Twitterilläkin näytti olevan liikaa käyttäjiä, jotta se olisi voinut toimia.

Ei kommentteja: