torstaina, marraskuuta 11, 2010

Tim Buckley — Song To The Siren


[Poissa 124. Pigmenttimustetuloste, 15x14cm.]

Jälleen binääripäivä! Nörttisieluni riemuitsee!

Monsterium-matskusta on alkanut tulla reippaasti palautetta ja pinsseistä ja värityskuvista on tullut kivasti kyselyitä myös rapakon takaa, vaikka Etsy-tilini on ollut jonkun aikaa tyhjillään ajanpuutteen vuoksi. En ole uskaltanut vastaanottaa konkreettisia tilauksia, kun en tiedä, ehdinkö saamaan mitään ajoissa valmiiksi, mutta nimiä on listalla - olen luvannut ilmoitella, kun jotain on saatavilla. Pinssien ja värityskuvien lisäksi tarkoitus olisi painattaa kokeiluerä myös Monsterium-kortteja - ja ehkä jopa joulukortteja, jos tässä vielä ehtii. Ajankulku on kyllä yksi iso rontti. Ymmärtäisi nyt vähän hidastaa, ennenkuin joulu käy kimppuun takavasemmalta. Joulun suurimpiin nautintoihin kuuluu se, että kun lahjat on valmiiksi tehtynä jo viimeistään syksyn alkaessa, joulun alla on ollut aikaa vain relata ja katsella semivahingoniloisena muiden säntäilyä - mutta jotenkin tämä koko homma on nyt takatulittanut oikein kunnolla. Ja niin monella tasolla.

Ehdin jo laittaa tilaukseen kokeiluerän kortteja Vieraat (The Strangers) -sarjasta ja vanhoista digitöistäni jonkin aikaa sitten, mutta ei ole posti vielä tuonut. Murrr. Toivottavasti tulee jotain pikkumatskua ennen Taidemuseon joulubasaaria - siihen näyttää olevan enää vain kuukausi aikaa.

Huolimatta vingusta ja väsymyksestä, päivät osaavat olla aika antoisia. Eilen Live Herring -hommissa otettiin jälleen pikkuinen askellus eteenpäin - miten voikaan keskustelu lahjakkaiden ihmisten kanssa piristää elämää kummasti!

Ei kommentteja: