sunnuntaina, syyskuuta 03, 2006

Pixies - Where Is My Mind


Tree of Oblivion. 2006.

Muutama päivä eloa ja enemmän elämätöntä elämää. Torstaina piti mennä valamaan betonia (en mennyt) ja eilen veneilemään järvelle (en mennyt). Siinä välissä onneksi oli yksi suht koht virikkeellinen päivä: Timpan synttärit kuluivat melkoisella vauhdilla ja pieteetillä. Meininki ei kuitenkaan ollut niin rajua kuin edellinen lause ehkä antaa ymmärtää: shoppailua ja hyvää ruokaa lähinnä. Perisuomalaista terassilla istuskelua (= vielä on lehdet puissa, siis on kesä) - lopputuloksena kipeitä kurkkuja ja koukkuselkäisyyttä.

Viime viikon tärkeimmät artsuilupuolen jutut liittyivät Live Herring -tapahtumaan ja Henkevään Silakkaan. Ensin mainitun kohdalla oli parikin pientä tapaamista ja paaaaljon sähköpostittelua. Jälkimmäisen kohdalla syyskuu toi mukanaan uuden näyttelyn, jonka teemana on Vieras | Strange. Julisteen näyttelyyn on tehnyt V020 ja kutsuvieraana on Geoff Lillemon teoksellaan Oculart. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Lillemonin työt ovat eräänlaisia flash-maalauksia; pitkän latautumisajan loppuun kannattaa odottaa ja sitten volat täysille. Äänimaailma ja kuvat luovat yhdessä melko maagisen meiningin.

Pistin Henkevään Silakkaan esille myös tuon seitsenosaisen puukuvasarjani, joka tänne blogiinkin tippunee kuva kerrallaan. Mutta siellä on sarjana katsottavana. Ensi viikolla menen harjoittelemaan gurun johdolla ko. sarjan printtaamista; katsotaan toimivatko nuo reaalimaailmassa lainkaan, vai pitäisikö pysyä vain omassa lestissään bittitaivaassa.

Bart, stop pestering Satan!

- Marge Simpson :) -

Ei kommentteja: