tiistaina, syyskuuta 05, 2006

Automatic - Recover


Tree of False Memories. 2006.

Eilen oli ensimmäinen jooga-sessio. Matolla makaaminen oli yhtä juhlaa, mutta mitä tapahtuu, kun pitäisi tyhjentää muutenkin tyhjä mieli? Syntyy imu? Päähäni sulloutuivat varmaan kaikki muiden ilmassa leijuvat ajatukset. Sain jonkun henkisen tourettes-kohtauksen, joka "tyhjennä mieli, tyhjennä mieli" -pakkoajatuksistani huolimatta alkoi karkkia-jäätelöä-pullaa -mielikuvista ja päättyi rankkaan takaa-ajokohtaukseen.

Koskaan ei ole ollut sellaista vilskettä päässä kuin eilen. Onneksi tänään on ollut taas tavallisen lamaantunutta ajatusrintamalla. Rauha.

Alkuperäiseen tämän viikon ohjelmasuunnitelmaani kuului Iitin Väripäivillä vierailu, mutta realiteetit pistivät vastaan: ei ole rahaa eikä aikaa. Vähän harmittaa. Yritän kuitenkin piirrellä sinne lupaamiani värityskuvia, josko ne ehtisi huomenna saada postiin. Piirtely vaatii aina jotain myötätoimintaa, joten on sentään hyvä tekosyy tuijottaa tänään tuntitolkulla tosi-tv:tä. Plussia sille, joka tietää mistä nyt puhun: ihanaa, että se ällöttävä Ricaaaaaardo sai nenilleen, mutta kyllä ohjelmasta on tullut tylsempi. Vaikka onhan siellä noita inhokkeja. Eikä kaikki ole edes karsinnassa.

Tieteen suuri tragedia on se, että ruma tosiasia rikkoo kauniin teorian.

- Thomas Huxley -

Ei kommentteja: