sunnuntaina, marraskuuta 13, 2005

s-track | Stranglers - Goodbye Toulouse


Langat skannerissa: veriseitikki+samettiruusu valkoiselle; samettiruusu valkoiselle; veriseitikki+samettiruusu valkoiselle; samettiruusu valkoiselle; samettiruusu harmaalle; veriseitikki valkoiselle.

Lauantaina oli pitkästä aikaa vapaapäivä - melkein kaikesta. En tehnyt juuri mitään työhön tai projekteihin liittyvää. Aamulla poseerattiin Timpan kanssa Hanna-Kaisa Hämäläisen kameran tähtäimelle ja sen jälkeen kiertelimme kahdestaan kaupungilla. Shoppailu oli melko järkiperäistä, mutta muistinpa taas, kuinka mukavaa onkaan tavarataloissa haahuilla ilman sen suurempaa päämäärää. Paluumatkalla viskasin Vakiopaineeseen muutamia flyereitä ja juttelin hetken Hokin kanssa. Jospa tänä vuonna päätyisi rokkijoululauluja kuuntelemaan Kuuskasiin.

Timppa lähti illalla uudelleen sateeseen (hektisen Ratchet&Clank 3-session jälkeen), joten päätin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja aloin värjäillä - ehtii vielä huurut haihtua kotona, ennenkuin valot alkavat pilkuttaa. Muutama päivä sitten nimittäin oli aika voimakastuoksuinen kokemus: värjäsin samettikukilla, joita en ole ennen käyttänyt. Tuoksu/haju oli aivan järkyttävän voimakas; tuuletus onneksi auttoi, eikä mitään pahempia hallusinaatiota näkynyt. Mutta huomasin seuraavana aamuna, että kaikki pienet hedelmäkärpäset, jotka ovat meitä omenakauden alusta kiusanneet, olivat kokeneet joukkokuoleman. Luin netistä, että kukkaa (samettikukka, samettiruusu, mikä onkaan) käytetään kasvimaillakin karkottamaan ötököitä. Nyt on hellalla kiehumassa krappia, siitä ei kovin voimakas haju tule.

Lankojen värjäytymistä odotellessa olen mailaillut vanhoille tutuille, jotka ovat viime aikoina antaneet kuulua itsestään - pitkästä aikaa!

Äsken oli kummallinen hetki, kun kävin nostamassa krappilankojani hellalta pois liiallisesta lämmöstä ja vein kattilan ulos parvekkeelle jäähtymään - ja kun palasin koneen ääreen, B. Dickinson soitti ohjelmassaan BBC6:lla (skandinaavirokki-illassaan) The Rasmusta. Kuulostipa kotoisalta. Vaikka maineen ja uskottavuuden kannalta pitäisi varmaan olla ilahtuneempi tuosta Circlestä, joka tuolla meuhkaa.

---
Ja vielä: päivän ehdoton kruunajainen oli ilotulitus, joka tuli jostain Keljon suunnalta (marketit?) Virittelin juuri parvekkeella jonkinlaista kuivaustelinettä langoille...

Ei kommentteja: