lauantaina, maaliskuuta 05, 2005

Työnhylkyri

Hiirenkäyttöni on parin viimeisen päivän aikaan ollut huolestuttavaa. Miten ihmeessä motoriikkani voi kiusata minua niin paljon, että en kykene photarissa vetämään suoraa viivaa edes viivatyökalulla? Ehkä universumi on asettunut vahvasti tuotoksiani vastaan.

Yllämainitusta syystä olen keskittynyt viime päivinä johonkin aivan muuhun kuin photoshoppaamiseen - tänään tapojeni vastaisesti vakavahenkiseen taidehistorian tutkimiseen: Mona Lisa Images for a Modern World.

Olen myös hetkeksi hylännyt työnteon ja huonon omantunnon puristuksissa yrittänyt hoitaa Henkevän Silakan uudistamisprojektin vieläkin kehitysasteella olevia sopimuksia eteenpäin, kirjoitella hieman sisältöä sivuille ja metsästänyt katseellani kutsutaiteilijoita verkosta. Vielä suurempana syntinä olen myös miltei neljän kuukauden tauon jälkeen kajonnut Coloriaan ja viettänyt sen parissa melkein koko päivän. Saamelaiset värit kiinnostaisivat Colorian lukijoita ja myös itseäni - tarvetta olisi löytää nyt hyviä lähteitä.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Miksi huono omatunto? Olet tehnyt paljon kreatiivista työtä! Olen todella kiinnostunut oppimaan saamilaisten väreistä kun olen tutkinut muutakin saamilaista viime aikoina.

Päivi kirjoitti...

Huono omatunto, kun ei olisi oikeastaan varaa (ajallisesti tai rahallisesti) pitää yhtään taukoa varsinaisesta työstäni, joka on nettisivujen suunnittelu - tällä hetkellä on hirmuinen kiire. Artsuilu ei tuo rahaa pöytään ja Coloriakin on harrastus, joten niiden pitäisi olla toissijaisia.

Jos eteen sattuu jotain saamelaisiin väreihin liittyvää, otan mielelläni vinkkejä lähteistä!