keskiviikkona, helmikuuta 29, 2012

Steve Harley & Cockney Rebel — Mr Soft


[Ydintalvi / Winter's Core. Pigmenttimustetuloste, 27x18cm (+marginaali), ed. 15.]

Päätin antaa itselleni vapaapäivän kaikista muista töistä ja keskittyä vain noihin erilaisiin artsuilu- ja väriprojekteihin, mutta tietenkin järisyttävä migreenikohtaus piti huolen siitä, että niin ei käynyt. Ja kuinka onkaan, että aina migreenikoomassa makaillessa pää alkaa täyttyä uusista ideoista ja kummallisista kuvista, jotka pitäisi heti saada paperille jonkinlaiseksi muistiinpanoksi. Toipumisvaiheessa palava into päästä toteuttamaan ideoitaan melkein nostattaa ilmaan, kunnes into törmää tiukkaan ahdetun kalenterin reunoille ja moraaliseen velvollisuuteen suorittaa arki ensin loppuun: ensin muut keskeneräiset projektit loppuun, kuitit, tositteet ja tiesmitkä verolämiskät ojennukseen, kalenterin palaverit suoritukseen ja välipalaksi työprojektien pakkopullaosuudet pakotettuna alas. Olen jopa yrittänyt merkitä kalenteriini kullekin projektille päivän, jolloin sen toteutan, mutta siinä vaiheessa päivää, kun pakolliset kuviot on hoidettu, on niin rättipoikki, ettei pää enää taivu. Ja minä sentään multitaskaan aika hyvin.

Missä saisi teetettyä itsestään duplikaatteja? Voisin mielelläni jakautua ja pistää toisen minäni toteuttamaan jo rutiiniksi muuttuneita työjuttuja, copypastausta ja perussäätöä ja niitä kaikkia aloitettuja omia projekteja, jotka ovat jotenkin jämähtäneet mielenkiinnon uuvahtaessa, ja toinen saisi liihotella uusia ideoita suoltaen. Huonolla tuurilla jämähtäisin tietenkin sitten sen rutiiniminäni tajuntaan kiinni.

Jos nyt kuitenkin huomenna saisi ensimmäisenä hoideltua oman korttitilauksensa kuntoon, sitten hahmoteltua muutamia tulevia luentoja ja sitten tiedotussuunnitelman kimppuun ja nettisivuhommiin. Illalla, jos jää aikaa, jatkan Taivaanhoidon käsikirjan suunnittelemista, The Little Witch Who Knits -kirjasen kuvitustöitä ja kierrätyskuvien tekemistä pariin kv-projektiin. Ja niitä vinkeitä maisemia ja muita kuvia, jotka ovat rakentuneet puolivahingossa SULOisia värejä -projektissa aikaansaamieni mehuvaahtokuvien pohjalle: suloisiavareja.wordpress.com/2012/02/28/vaahtokuvia-foam-images

Ei kommentteja: