torstaina, marraskuuta 19, 2009

The Used - Blood On My Hands


[Poissa 69. Pigmenttimustetuloste, 15x14cm.]

Jo olisi vientiä. On pyydetty puhumaan ensi ja seuraavalla viikolla ties minne ja tänne, mutta elämä näyttää olevan niin hyvin pakattu, ettei mihinkään pääse. Täyteenpakkauksen lisäksi menoa heikentää tehoton kunto. Live Herring järkkää tänään yliopistolla Media on meidän -seminaarin ja sekin jää tautiselta väliin. Huomiseen Galleria Henkevän Silakan reinkarnaatiojuhliin ja demoskeneklubille haluan kyllä mennä, vaikka ryömimällä sitten. (Tervetuloa! Vakiopaineessa esillä demoja 21 alkaen, 3€ liput, lue lisää: www.liveherring.org)

Kun on koko ajan tottunut tekemään jotain, ottaa todella paljon voimille vain maata ja ihmetellä. Ratchet & Clank - Crack in Time -peli kopsahti vihdoin postiluukusta, mutta pelata en vielä jaksa. Eilen tosin osui kohdalle aika hyvä löhöily, kun telkkarista tuli keskustelua median vallasta ja myöhemmin uusia teknologisia ihmeitä käsittelevän kolmiosaisen dokun eka jakso - molemmat olisi jääneet terveeltä ruumiilta väliin.

Äkkiä se aika vierähtää. Ensi viikolla onkin jo näyttelyn purku. Paikallinen valtalehti Satakunnan sanomat on ainakin vaiennut tähän saakka. Ennakkojuttua ei ollut, mutta jospa kritiikki vielä tulisi. Näyttelyn viimeinen päivä on kyllä aina jotenkin epäkiitollinen päivä... Saa nähdä onko galleriaan löytänyt tietään kukaan - ainakaan palautetta ei ole ropissut sähköpostiin, niinkuin muiden näyttelyiden kohdalla on yleensä käynyt.

Kärsimättömänä peliin pääsyä odotellen. (Ja putkimiestä, jonka piti tulla remppaamaan keittiön hanaa kuntoon jo maanantaina tai tiistaina.)

Ei kommentteja: