tiistaina, heinäkuuta 01, 2008

Shortwave Set - No Social

Heinäkuu! Tänään pitäisi olla Naissaaressa Wanhassa Woimalassa näyttelyn avajaisissa iltapäivällä, mutta kalenteri on niin täyteen tömähtänyt, ettei vapaita hetkiä juuri ole ennen perjantaita (jolloin kone loksahtaa taas kiinni, kun matka vie jälleen Turkuun). Timppa kiikutti Naissaareen näyttelypaikalle DVD:n ja soittimen viime perjantaina, kun en itse ollut paikalla ja vasta eilen iltapäivällä pääsin itsekin vähän säätämään. Teoksesta tuli vähän versio siitä mitä piti olla (tekniikka ei tullut ihan tarpeeksi vastaan säätöjen kanssa), mutta tehtiin mitä voitiin ja nyt sen täytyy riittää.

Olin viime loppuviikon Värjärikillan kanssa keskiaikafestareilla Turussa, mistä palasin myöhään sunnuntai-iltana savuisena, hajuisena, mutta onnellisena. Tauon aikana oli postilaatikko jälleen täyttynyt niin, että ehdin lukaista paluuni jälkeen vain muutaman ensimmäisten joukossa tulleen viestin ja nyt aamulla, kun avasin koneen, sähköpostiohjelma ei inahdakaan. Katson sitten, mitä kone vinkuu illemmalla, kun olen palannut päivän palaveriputkesta.

Festarireissu oli värikäs ja hieno, uusia tuttavuuksia ja loistavaa ruokaa. Kuvia upottelen jossain vaiheessa, kun ehdin pelata muistikorttipelin ja tulee kuvanvalikoinnin kokoinen tauko tekemisiin.

Ei kommentteja: