perjantaina, heinäkuuta 25, 2008

Babe Ruth - The MexicanNytpähän tiedän tämänkin: Coloriassa on
62 628 linkkiä
60 657 kursivointia (/ em)
50298 lihavointia (/ strong).
Tässä työhommien (ja potemisen) ohessa olen tehnyt jatkuvasti pieniä fiksauksia Coloriaan ja tänään pistin automaattikorvauksella joitakin tageja minuskeliksi (tiedän, tiedän; gemena olisi oikein, mutta olen jostain syystä niin ihastunut noihin vanhakantaisiin ilmauksiin, etten voi olla niitä käyttämättä). Eli en laskenut manuaalisesti.

Jo epätoivoiseksi muuttunut taistelu Wosbeen kanssa loppui, kun olin ensin nolannut itseni foorumilla ja ritisyttänyt avustajien päänahkoja epätoivoon saakka. Syy oli se klassinen idioottivarma rysä: selain blokkasi aukeavan ikkunan. Se itseasiassa kävikin ensimmäisenä mielessä, mutta kun muut workspacen ikkunat aukesivat ongelmitta, en osannut ajatella, että yksittäisessä ikkunassa voisi olla vikaa... Toisaalta, vika oikeasti oli aika omituinen, koska ikkuna ei auennut vaikka tyhjensin välimuistin kaikista ohjelmista ja määrittelin erikseen osoitteen sallittujen joukkoon; vasta virusohjelman päivitys tuntui palauttavan toiminnon normaaliksi.

Työpuoli on käynyt välillä niin abstraktiksi surrealismiksi, että mieli ei uskoisi kaikkea, ellei olisi muutenkin ollut niin pähkähullu vuosi. Joten kellukoon se omassa maailmassaan. Tökkään huomenna ja katson mihin suuntaan lähtee. Parempi nukkua välissä muutama tunti - ehkä asioihin tulee välillä jotain tolkkuakin, kun on mieli levännyt.

1 kommentti:

kaima kirjoitti...

'Tökkään huomenna ja katson mihin suuntaan lähtee.'
:D :D :D
Hieno rajaamaton aspekti!