maanantaina, joulukuuta 17, 2007

Wildhearts - Rooting For The Bad Guy


Cirque de Nuit - Alcides. Pigmenttimustetuloste, 33x48cm, 2007.

Vihdoinkin! Rauhoittukaa siellä Harmoniassa: en tuo pleikkaria paikalle - olen saanut vihdoinkin YHDEN TYÖN valmiiksi! (Eikä se ole ylläoleva, ylläolevaa ei tule Harmoniaan, mutta niitä saa mm. Beckerin kautta.) Viime viikolla suoritin pienenä teollisuustuotantolaitoksena ennätysmäärän puheluita ja sähköposteja ja tuntuu, että osa livahti aivokäytävän läpi vähän vaivihkaa. Nyt vasta lukaisin vähän suuremmalla keskittyneemmällä aivokapasiteetilla taidemuseon Silmänkääntäjään tuleva tekstin (joka on kyllä lyhennetty, mutta vain lievästi muokattu kirjoittamastani). Synkeyden ylitulva alkoi vallan naurattaa. Luvassa verta ja suolenpätkiä.

Aamupäivä oli Suurten Hankintojen aika. Kotiin saapui suuri määrä kallista paperia ja kalliimpaa paperia sekä varalle musteita. Läppäriin nelinkertaistettiin muisti ja nyt se on yhtä tehokas kuin tämä pöytämyllyni. Pistin tarjouspyynnöt Hanke X:stä kehystämöihin (ja tästä lisää, kun oikeasti uskon projektin todeksi). Soittelin verovirastoon, vakuutusyhtiöön, tilitoimistooni sekä Silakka-asioita (sekä Live Herring että Henkevä) ympäriinsä.

Ja jos nyt vaikka pääsisi aloittamaan työt, jotta pääsee jatkamaan jossain välissä artsuiluakin.

---

Pitäisi myydä majakkaseuran kalentereita Islanninmatkan katteeksi, á 15 euroa. Kiinnostuneet kontaktoikaa (ja jos haluatte tilata postitse, niin sitten yhteyttä Helsingin päähän). Kalenterit ovat oikeasti hienoja, kannen voi käydä tsekkaamassa Majakkaseuran sivuilla.

Ei kommentteja: