lauantaina, tammikuuta 20, 2007

Specials - Stereotype

Epäilin, että josko koneeni temppuilu johtuisi vaikka digitv-tikusta, jonka olen joskus koneeseeni tökännyt. Kun oikein muita uusia laitteita ja/tai ohjelmia en ole tähän piiiitkään, pitkään aikaan lisäillyt. Otin yhteyttä maahantuojaan, Toptronicsiin, jotka eivät olleet ongelmista kuulleet. Sain sieltä ohjeita, mitkä voisivat tilannetta auttaa - joukossa mm. uusimpien ajureiden lataaminen. Mutta varsinainen klassikko oli tämä:
5. Sammuta kone aina kun et käynnistä sitä.

Eilisen yritin keskittyä töihin, mutta kilkkeiden säätämiseksihän se meni. Sinne tänne, asiakkaille ja itselle, olen aikojen saatossa pyynnöstä tehnyt joitakin kymmeniä taustakuvia. Kokosin nuo huvikseen tehdyt yhdelle saitille ladattavaksi: www.esnips.com/web/desktopimages. Lisään, kun teen uusia tai löydän jostain vanhoja.

Säädin eilen vähän coloria-blogini ulkoasua. Pitäisi tällekin raasublogille tehdä jotain, kun on vääntynyt aika arkisen tylsäksi. Aika ei kyllä riitä mihinkään majoriin, mutta ehkä edes vähän värisäätöä ja reunojen ronkkimista. Aloitin fiksaamisen lisäämällä oikeaan reunaan vähän ekstrablogirollia ja muuta.

----
Äh, työt pitää aloittaa.

Ei kommentteja: