keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Bloc Party - The Prayer


Kohtuullinen angsti.

Tämä viikko ei alkanut yhtä hohdolla kuin edellinen, vaikka työpäivän osuus alkoikin samalla tavalla mukavalla Coloria-palautteella kuin viime viikkokin. Uusia leiskoja pitäisi saada aikaiseksi, mutta työ sujuu hitaasti tällä Hopeaisella, vaikka mukava pikkukone onkin. Näppäimistössä on vähän totuttelemista ja toisaalta myös photoshopin omien actionien puuttuminen syö päätä. Saati sitten värit nestekiteeltä... Varmaan psykedeelisimpiä leiskoja ikinä.

Maanantai-aamulla oli kyllä mukava kävellä, kun lumi narskui kenkien alla ja pakkanen puraisi poskista punaiset. Talvi yllätti keskellä talvea. Eilinen loska palautti todellisuuteen, kun rämmin tien toiselle puolelle bussipysäkille. Käväisin ensimmäistä kertaa elämässäni Säynätsalon kunnantalolla, minkä tähänastinen välttäminen on katsottava jonkinasteisesti omituiseksi suoritukseksi. Hassua oli nähdä livenä talo, jonka kuvia olen käsitellyt ja pyöritellyt aika usein viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Tänään olen ollut aktiivinen ja tiedostava kuluttaja ja soitin ensitöikseni kuluttajaneuvojalle koneestani: kun saan sen takaisin, onko minun maksettava korjausta? Korjautan kuukauden sisällä samaa asiaa, eikä vikaa pystytä paikantamaan muuta kuin yleisesti, että kysymys on varmaan jostain softasta ('JOKIN sekoittaa windowsin rekisterin'). Kuluttajaneuvojan mielestä minun ei tästä pidä joutua maksamaan. Jännityksellä seuraamme mitä tapahtuu... Huomenna haen koneen pois.

Vastasin myös Adoben asiakaspalvelun tyytyväisyyskyselyyn. Mitä ihmettä on: Asiakaspalvelijan seurannan taso tilannepäivityksillä avoimissa asiakaspalveluasioissa?

Täytynee aloittaa varsinaitset työtkin. *sigh*

Ei kommentteja: