sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Amy Winehouse - You Know I'm No Good


Voi mitä riemua! Perjantaina Timppaa kaupungilla odotellessani lorveksin Kaira House -kauppaan, jossa nökötti - kuin meitä odottamassa - pääkalloinen rikkalapio harjoineen. Olisi ollut myös isompia lattiaharjoja, mutta pakkohan tuo oli ostaa, kun oli viimeinen kappalekin. Hyvän ostoksen tuntu levisi jäseniin, kun Waynes Coffeessa hetkistä myöhemmin joku tiedusteli, mistä ko. esine oli hankittu. Meillä siivotaan tänä vuonna riemulla!

Joulun lopetus sujui semilomaillen. Ensin hyvää ruokaa ja leppoisaa oloa ja sitten kotona illustraattorilla leikkimistä. Ja copiceilla. Tussi vinkuu ja niitä pitää hankkia lisää. En vaan tajunnut, että ne Tampereelta ostetut lehtiöt ovat melkoisesti suurempia kuin A4. Sinänsä ei ongelma, mutta pikkuskanneriini eivät mahdu suosiolla. Pitää koota palasista.

Nyt on vihdoinkin vuosi alkanut virallisestikin: sain muutama päivä sitten hankittua kalenterin, johon voin täydennellä elämän suunnittelua piiiitkäksi aikaa. Eilen irrottelin ympäri monitorin reunaa ja seinään kiinnitettyjä päivämäärälappusia kellonaikoineen - ja alkaa kalenterikin näyttää taas ihan normaalilta. Seuraava vapaapäivä suurinpiirtein ensi jouluna. ¬_¬

Ei kommentteja: