lauantaina, heinäkuuta 29, 2006

Joana And The Wolf - Purple Nights


Bugs III. 2006.

Keskiviikkona tuli pitkästä aikaa käytyä Väristyksiä -näyttelyssä, kun esittelimme sen Ullan kanssa japanilaiselle tekstiilitaiteilijalle Chikakolle. Mukava, rauhallinen päivä vaihteeksi hektisyyden keskellä.

Vuorokausirytmi on jossain välissä taas lähtenyt kääntymään kohti myöhäistä puolipäiväheräämistä ja hillittömiä yötyösessioita. Armoton kokonaisvaltainen väsymys on iskenyt. En siis eilen *jaksanut* mennä Alvar Aalto Symposiumiin (olin etukäteen suunnitellut meneväni kuuntelemaan Gavin Bryarsin luennon), enkä edes ilmaista ruokaa nauttimaan. Mistä varmaan pitäisi jo huolestua.

Tänään tuli herättyä vaihteeksi taas suhteellisen aikaisin ja käytyä Sepänaukion kirpputorilla. Timppa löysi vitosella Medal of Honor - European Assaultin ja eurolla ensimmäisen Mystin; minä puolestaan muutamia liituja ja pienoisen laulukirjan. Alakerran kirpparilla on koko viikon ollut seitsemällä eurolla ostettavissa Rayman M, mutta kas kummaa, tänään, kun menin sitä katsomaan, se oli kadonnut. Oikeastaan hyvä. Tällä hetkellä ei ole euroja ilmaan heiteltäväksi.

Nyt odottaa keittiön pöydällä herneitä ja mansikoita ja muutaman tunnin kuluttua lähdemme Annan juhliin.

Siinäpä ne, elämän tärkeimmät.

Ei ole mitään pahempaa kuin tämä tutkimisen, viitteiden ja dokumentoinnin velvoite, joka on juurtunut ajattelun alueelle ja joka pakkomielteisyydessään on hygienian henkinen vastine.

- Jean Baudrillard -

1 kommentti:

Maija kirjoitti...

Sori, mutta Gavin Bryarsin luento oli ihan ihana, empä nyt tyhmenpää kuvausta keksi. Miten vesipisarat partituurilla ja niiden luomat varjot ja kapellimestarin vesipisaroita pyyhkivät eleet vaikuttavat musiikkiin odottamattomasti. Iih, aah, passion. Kun en ikinä pääse Kuhmoon asti enkä Viitasaarelle enkä Kihveliin enkä mihinkään, niin sainpa kerrankin kuulla maestroa. (Sieltä sitten kieli vyön alla matka kotiin -ryhmän luokse.)