torstaina, joulukuuta 08, 2005

s-track | X-Ray Spex - Oh Bondage Up YoursHuu, tulee paineita. Sain eilen viestiä joltain englantilaiselta hemmolta, joka oli vahinkogooglannut blogiini ja alkanut vakiolukemaan because your language looks so *funny* but mostly because of your stunning images. Jouduin/pääsin samalla myös osaksi gweec-ketjua (Gweec = *Good will envy e-chain*: After receiving a gweec message please send a same kind of one to someone whose work you (almost) envy. Key word: good spirit.) *LOL* Hip hei! *Röyhistelee rintaansa ylpeänä*

Olen taas tänään ollut Zonessa kiinni. Vaikka olen käynyt maailman läpi jo useita kertoja. Vaikea sanoa, mikä tuossa viehättää. Ehkä tietynlainen karheus - kaikki ei olekaan valmiiksi pureskeltua ja siloteltua. Joten hyvä paikka oli jatkaa samantien hyvän tahdon kateus-ketjua.

Mitään järkevää en olekaan saanut aikaan. Aivopuutuma junnauttaa työtilannetta ja muutenkin on puolikuntoinen olo. Lepotilassa etsiydyin television ääreen: katsoin juuri FST:ltä aika mielenkiintoisen dokumentin norjalaisesta sarjamurhaajattaresta (Belle Gunnes), mikä toi mieleeni aikoinaan keskenjääneen makaaberin projektin kerätä linkkejä erilaisiin sarjamurhaajatuotemerkkeihin: Bellen nimellä myydään mm. stouttia, mutta ainakaan pikagooglaamalla en löytänyt makaabereita Lizzie Borden -nukkeja, joita pääsi huhun mukaan muutamia vuosia sitten myyntiin johonkin eurooppalaiseen suosittuun lelukauppaan, kun sisäänostajat eivät tunteneet tarinaa. Lieneekö huhu vai tosi? Jossain ainakin joskus bongasin Lz Borden-kirveitä, mutta niitäkään en nyt löytänyt. Mutta sentään jotain: ...adorable axe earrings.

Entryn kevennykseksi veljen lähettämä asiallinen dokumenttilinkkivinkki ekonomeista.

Työ alkaa stressata, joten lisää asiallisia joululahjavinkkejä ja vierdoja linkkejä tulossa lähiaikoina enemmänkin.

2 kommenttia:

Elena kirjoitti...

Minä myös olen saanut tuon gweec-viestin - vaikken ketjukirjeistä välitäkään niin tuo oli pakko laittaa eteenpäin. Laitoin sen aina ihailemalleni taiteilijalle, joka vastasi minulle ja olemme siitä lähtien viestineet säännöllisesti. Tuttavuus voi siis löytyä oudoistakin paikoista.

Sain muuten pienenä englanninsedältäni lahjaksi nukkeperheen, jonka nimi oli Family Bundy. Perheen isän nimi oli Ted. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kyllä hyvä musta huumorintaju! Useammankin kerran olen nauranut ääneen.