keskiviikkona, tammikuuta 26, 2005

Virallinen visiitti 1.0

Näin se jatkuu. Elämä puolinopeudella.

Vierailin tänään taidetoimikunnassa, jossa a) onnistuin taustavaikuttamaan paperitilaukseen (kiiltoa luvassa) ja b) luovutin suurieleisesti Hieno maisema -teokseni Sarille lahjaksi. Oma syynsä: hän sanoi pitävänsä työstä. Aikuisten oikeeta ei kylläkään sananvaihdossa käytetty, joten tiedä häntä väittämän totuudenmukaisuudesta. Itsestänikin työ on hieno ja täyttää taiteen vaatiman kimalletason, mutta on kuitenkin vaikea ymmärtää, että joku muukin siitä voisi pitää. Makuni kun on tunnetusti muiden mielestä huono ja pensselikin pysyy kädessä ala-asteelaisottein. Mutta glitteristä tiedän kyllä kaiken.


Alunperin menin taidetoimikuntaan luovuttamaan sinne arkistoitavaksi Galleria Henkevän Silakan suunnitelmat, jotka Jani laati muutama viikko sitten. Koska Silakka on nyt virallisesti taidetoimikunnan projekti, ajattelin toimittaa sinne kaikki asiaan liittyvät laput, joita sanavuolaudellani kertynee aikamoinen määrä. Tarkoitus olisi avata uudistunut Silakka kevään kuluessa. Puhuimme hieman myös Silakka nettiartsu -festarin järjestämisestä, josta lisää myöhemmin.

Huomenna Tampere ja Galleria Henkevä Silakka -kokous. Pitäisi varmaan vielä yrittää vääntää jotain leiskaa panostaa graafiseen suunnitteluun illalla, jotta myös visuaalisesti saataisiin jotain suuntaa projektiin.


Post Scriptum:
Varsin viehättävää huomata tuntevansa ihmisiä, joista moni ei tiedä, mitä trekkaus on - klingonista puhumattakaan. Minulla on siis reaalielämän kontaktejakin! Te, jotka elätte vielä epätietoisuudessa, menkää ja tutustukaa hienoon maailmaan. Ja jos kiinnostaa enemmän, Upsalassa toimii Klingonska Akademien, jonka nettisivuilta löytyy kaikki tarpeellinen
+ Klingon Language Institutesta, joka aika ajoin on kylläkin pudonnut verkosta pois. Ja koska Coloria on niin sydäntäni lähellä, tässä vielä värit klingoniksi.

Ei kommentteja: