tiistaina, elokuuta 23, 2011

Courtney Saunders - Promise MePiti valita kahdesta Por:sta, lähteäkö Porvooseen vai Portugaliin. Molemmissa näyttelyn alku sijoittuu syyskuun alkuun; Porvoossa Timpan ja minun, Portugalissa Èvorassa yhteisnäyttely ex votos-teemalla Rita Vargasin, Minja Revonkorven ja Maija Holman kanssa - Ritan organisoimana. En ole kummassakaan Por:ssa aiemmin käynyt, mutta valitsin ensimmäisen, koska jollakin tavalla Porvoo nyt vain yksinkertaisesti resonoi tällä hetkellä paremmin. Laitan omat Portugalin teokseni Ritan, Maijan ja Minjan pystytettäväksi - luotan siihen, että heidän käsissään työni löytävät parhaan paikkansa vanhasta palatsista, johon näyttely rakentuu. Itseltäni Èvoran näyttelyyn lähtee Vieraat-sarjan vedoksia, yksi flash-videoprojisointi ja (toivottavasti) yksi ääni-installaatio. Tai osa lähti jo: sain tänään pistettyä printti- ja dvd-paketin matkaan, vaikka tiukille se otti. Printit lähtivät suoraan sunnuntaina päättyneen Maila Talvio -salongin seiniltä - mikä muodosti aika tiukan aikakehyksen teosten postittamisen suhteen. Yllättäen postin EMS-pikapaketti tuntui sekä nopeimmalta että edullisimmalta vaihtoehdolta kaikkiin kuriireihin verrattuna? Toivottavasti kukaan ei ole tulkinnut postissa väärin mitään aikataulukkoa ja työt todella pääsevät perille saakka.

Äänijuttua pitäisi vielä työstää, mutta sen varmaankin saa sitten netin välityksellä bitteinä perille. Tekeminen on pakko jättää viikonloppuun, kun tietenkin koneessa kenkkuili sekä flash että premiere, kun piti saada rakennelma dvd-levylle saakka ja tällä hetkellä hinaudun kaikissa projekteissa, sekä omissa että tilaus-, pari päivää perässä. Ja sitten tietenkin asiakkaat saavat tekemisessä sen ensimmäisen sijan. Usko myös artsuilupuolen selviämiselle on kuitenkin luja... Voi vaan olla, että toinen uusista domaineistani joutuu esittämään väliaikaista sivua vielä pienen tovin, vaikka sen osoite onkin painettu nyt kaikkiin esittelymatskuihini.

Toisen domainin sain sentään jo auki jonkin aikaa sitten ja innostuin osallistumaan Illustration Fridayhin - aivojumppaa itselle ja jotain muuta arkitouhun keskelle. Kuvitukset, projektit, skissit ja muut härpäkkeet löytyvät jatkossa osoitteesta www.kuvituksia.com.

Ei kommentteja: