maanantaina, elokuuta 23, 2010

Sleigh Bells — Tell 'Em


http://randomprints.blogspot.com/

Huomenna aion aloittaa kauan mielessäni siintäneen Random Prints -projektin: jätän ympäri Eurooppaa 90 kirjekuorta, joissa kaikissa on signeerattu ja numeroitu vedos. Satunnaisille löytäjille. Katsotaan, kuinka moni ottaa yhteyttä ja kertoo, mihin printtini päätyy...

Seuraa projektin blogia: randomprints.blogspot.com ja FB-ryhmässä voi osoittaa tukeaan projektille :D

4 kommenttia:

marja-leena kirjoitti...

Mainio idea, mainio projekti, Päivi! Tuli heti mieleen Book Crossing projekti, ja niinhän mainitsitkin uudessa blogissasi. Seuraan sitä hyvin kiinnostuneena, minne ja miten jätät, kuka saa ja vastaa. Ovatko kirjekuoreet muovisia mahdollisen huonon sään takia? Ai kun olisin Euroopassa ja tulisi sinun printti vastaan! Onnea!!

Muuten, olen aivan ihmeessä kuinka monta näytöksiäsi yhä jatkuu ympari Suomea. Tiedän miten paljon työtä se vaatii. Congratulations!!

Ulla kirjoitti...

hilipatsuijaa - onpa taas hieno uusi proggis! oh how lucky those random print finders will be :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, itsekin olen työstänyt tälläistä projektia, mutta vain Suomen sisällä. (No ok, pari printtiä jäi myös Britteihin). Ystävä linkkasi tästä, ja halusinkin kysellä, että miten kävi, saitko vastauksia että mistä löytyy. :)

Päivi kirjoitti...

Marja-Leena: laitoin ihan tavallisiin kirjekuoriin, en tullut edes ajatelleeksi tuota säätä! Mutta onneksi ei tarvinnutkaan: Italiassa oli koko ajan hieno keli. Tämä oli näköjään vähän verryttelyprojekti: unohdin kirjata ylös, mihin printtejä jätän (vaikka se oli alunperin tarkoitukseni), enkä tajunnut ajoissa kysyä lupaa niiden jättämiseen lentokentälle, siksi tästä "ympäri Eurooppaa" -jättämisestä tulikin vain Italiaan jättämistä. Mutta hyvin on kommentteja tullut - yritän saada jonkinlaista raporttia aikaiseksi lähiaikoina!

Kiitos kannustuksesta!