sunnuntaina, tammikuuta 03, 2010

Mariachi El Bronx - Cell Mates


[Poissa 107. Pigmenttimustetuloste, 15x14cm.]

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! En tehnyt lupauksia, mutta jos olisin luvannut jotain niin ahkerampaa virtuaalielämää blogirintamalla (twiittaaminen sikseen).

Miten voi ihmisraatoon iskeä tällainen väsymys? Ei huvita työ yhtään - siis se leipistyö. Tekisi mieli vain leikkiä uudella pikkuwacomilla, piirrellä badgeja ja tehdä artsukuvia, mutta nyt ei saa antaa periksi: perinteinen joululataus odottaa sähköpostissa. Sentään tänä vuonna osasin jo ennakoida hetkeä, jolloin ihmisille tulee klassinen "pöytä tyhjäksi ja keskeneräiset projektit eteenpäin" -nykäisy juuri viimeisenä työpäivänä ennen joululomaa - ja tännehän ne päätyvät kaikki, megoiksi ja massoiksi omalle koneelleni.

Piristystä päivään toi sentään vierailu Meksikosta palanneen Ullan luona: (hyvänlaatuista) kateutta herättäviä lankoja, käsittämättömistä kokemuksista kertovia kuvia ja meksikolaista kaakaota (KYLLÄ! OIKEASTA SUKLAASTA!) ja vähän myöhemmin kahvia. Tuliaiset kalloisen kiinnostavia! Parissa tunnissa sain henkistä helpotusta elämääni juuri sopivan yliannoksen. Eiköhän näillä eväillä jaksa pusertaa tämän päivän työt plakkariin.

Okei. Koneellani on näköjään levy, jossa Tom Jones laulaa Beatlesia, aivan uskomattoman livelössöversion Long And Winding Roadista. En ole suunnaton Beatles-fani, mutta tämä osui kyllä niin kovaa, että menen nyt loppupäiväksi nurkkaan häpeämään.

Ei kommentteja: