sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010

Betty Hutton — Orange Coloured Sky


[Poissa 2. Pigmenttimustetuloste, 15x14cm.]

Miten voi olla vaikeaa ladata kuusikymmentä kohtuupientä kuvaa verkkoon?!! Argh. Tekniikka. Mur mur.

Omat työt vähän junnaa paikallaan, mutta onneksi Live Herringin puitteissa to do -lista lyhenee koko ajan. Vaikka tosin kasvaakin samalla aikaa toisesta päästä - mutta hyvällä "tuskin maltan odottaa" -tavalla. Tänään simultaanimeilailin Sami van Ingenin kanssa, joka tulee maaliskuun alussa Jyväskylään esittämään Just One Kiss -projektiaan (mikä herätti pitkästä aikaa viime syksynä Kuopiossa Todellisia Kateuden Tunteita... olisin niiiiin halunnut itse tehdä tuon projektin). Tuntuu, että tuon projektin kohdalla kaikki alkoi vain napsahdella kohdalleen kuin taikaiskusta! Lisätietoa parin viikon päästä Live Herringin saiteilla.

Äh, deletoin vahingossa aivan loistavan viestin Morning 6am -näyttelystä (saattoi olla Morning 6.30am? 7am?), jossa haettiin omakuvia sellaisena kuin olet -periaatteella - siis kuvia, jotka on otettu aamulla ennen laittautumista, ja jotka pitäisi ottaa ilman poseerausta tai photarointia. Mutta en löydä enää viestiä, en muista lähettäjää eikä googlekaan sano taikasanaa. Jos joku tietää tästä projektista, vinkatkoon asap.

Mistä tuli mieleen, että jonkin aikaa sitten huomasin huvittuneena, kuinka vähän ihmiset näyttävät itseltään Facebookin kuvissa. Kai nuo kuvavalinnat kertovat enemmän siitä, millaisena muut haluavat itsensä nähtävän kuin siitä, miltä oikeasti näyttää. (Varsinkaan omasta avataristani kukaan ei varmaankaan minua tunnista...) Tuo aamukuuden käsittelemätön kuva facessa olisi varmaan hyvä tunnistuskeino niillekin kadonneille kavereille, joista on ollut muutamia vuosia erossa.

Ja kylläpä tämä ajatuksenvirta on täynnä sopivia aasinsiltoja: sellainenkin nimittäin löytyi (kaveri vuosikausien jälkeen - miltei viidentoista). Hassua tässä on, että olemme molemmat ajautuneet miltei samalle alalle, yhtä kauas alkuperäisestä. Videoiden maailma ei sitten ollut kummallekaan se oikea.

Ei kommentteja: