torstaina, lokakuuta 04, 2007

Belinda Carlisle - Avec


Toissapäivänä pitkään odotettu Taidekone tuli kotiin! Se olikin paljon suurempi kuin mitä olin odottanut, mikä aiheutti suunnattomia uudelleenjärjestelyitä huoneessani (jonne en enää mahdu sekaan.) Mutta suurella koneella tehdään Suurta Taidetta!

Etukäteen jännitin koneen (HP Photosmart Pro B9180) asentamista niin, että syke oli varmaan kuin Cooperin testin jäljiltä, kun aloin konetta asentaa. Mutta ikinä en ole noin selkeisiin asennusohjeisiin törmännyt, kuin mitä tässä mukana tuli. Pulssikin tasoittui jo ekan kymmenen minuutin sisällä. Itsessään asennus ei vienyt järkyttävästi aikaa, kun lähinnä se itsekseen sääti itseään.

Eilen tuli ajatustauolla melkein vahingossa aloitettua verkottuminen: listauduin jo pitkän aikaa harkitsemaani LinkedIn ja jonkin aikaa vastustamaani Facebookiin. Kyllä se näyttää ajan imaisevan, ihan niinkuin kaikki ovat varoitelleet. Mutta jotenkin on ollut hienoa kuulla kaikista tutuista, joista ei ole vähään aikaan kuulunut mitään.

Työkiireiden suma on käynyt välillä miltei ylivoimaiseksi, joten on ihan pakko rauhoittua nyt noiden naamakirjojen suhteen ja keskittyä hetkeksi siihen olennaiseen: nenän niistoon, töiden loppuun saattamiseen ja kuvien tekemiseen. Olisi kohta taas sen paniikkinappulan paikka...

Ei kommentteja: