maanantaina, huhtikuuta 16, 2007

Muse - Invincible


Loma teki poikaa. Viime maanantaina lähdettiin Helsinkiin ja tultiin vasta perjantai-iltapäivällä takaisin. NIN oli hieno kokemus, mutta jotenkin täysinäiseen Hartwalliin tottuneena vajaa jäähallillinen tuntui jotenkin pieneltä. Liikaa tyhjää seinää ympärillä. Mutta askeettinen valaistus leijui silti hienosti ympäriinsä ja Ladytron tuli nähtyä. Sitä olen BBC6:lta kuunnellut hartaasti.

Tuli nähtyä tuttuja ja välteltyä tietokoneita. Minkä seurauksena palatessa odotti postilaatikossa ennätysmäärä sähköpostia, jonka setvimiseen menee jonkinlainen ikuisuus. Helsingissä ollessa pitää aina tonkia kaikki importtikaupat viimeistä pölyhiukkasta myöten, jotta saa ruokavaraston täydennettyä. Väriaiheisista löydöistäni enemmän väriblogissani, minne tulen (toivottavasti) listaamaan myös värjäystehtaani outoja kokeiluja.

Työ ja arkinen aherrus on alkanut. Eräs tietty nettinäyttely on aiheuttanut jo jonkinasteista sydämentykytystä ja ahdistusta. Jospa sen saisi nyt rykättyä loppuun, kun muuten myöhästyvät kaikki muutkin projektit ja tulee totaalinen perikato. Valoa näkyy jo tunnelin päässä.

Ja tänään aukeaa Ameriikan suunnalla Detritus -näyttely - avajaisvastaanotto tosin vasta torstaina. Kutsukortteja tuli läjä postissa (ja kiitos vain kaikki, jotka lahjoititte minulle amerikkalaisia ystäviänne, heille on kutsu mennyt jo kotiin). Toivottavasti saan piakkoin muutaman valokuvankin nähtäväksi.

ARGH. Nyt on kyllä ihan liikaa ajatuksia ja ideoita päässä. Pitänee ottaa uudelleen käyttöön yöt ja toivontai ja minimoida nukkuminen näennäiseen, muuten varmaan pää räjähtää.

Ei kommentteja: