sunnuntaina, tammikuuta 11, 2009

Björk - Dull Flame of Desire

Ihmisiä lattiassa II. Pigmenttimustetuloste (kuva 18x27cm, paperi 21x29,7 cm)

Olen sen verran muodostanut arvoa innovaatiotoiminnassa (opintokirjallisuuden lukeminen suurelta osin hymähdytyttää, mutta joskus myös peräti kylmää). Otan vaikutteita. Seuraa markkinointipuhe:
Lattiaan uponneita ihmisiä on muutama kappale kehystettynä ja kehystämättöminäkin myytävinä Galleria Beckerissä. Jos ei Beckerissä ole enää, niin toimitan sinne tarvittaessa / pyynnöstä. Osoitteessa http://www.coloria.net/dig.art/prints on nähtävillä kaikki tällä hetkellä saatavissa olevat signeeratut ja NUMEROIDUT printit (myynnissä rajoitettu määrä). Beckerissä on myös signeerattuja ja numeroimattomia (ei rajoitettua määrää) printtejä, joita on saatavilla edullisemmin.

Nettikaupan valmistuminen viivästyy elämän uusista kummista käänteistä johtuen parilla kuukaudella, mutta eiköhän se taas pääse työlistalle, kun ura 1/3-läänintaiteilijana asettuu uomiinsa ja muutkin harhailuprojektit kuriutuvat.

Monsterillinen linkkivinkki: www.monsterium.net

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Jaa... minä luulin että ne nousee lattiasta!

Päivi kirjoitti...

Totean tähän, että saatat totta turista. Eksaktia tietoa siitä, ovatko menossa vai tulossa, ei minun tiedostoistani löydy. Ehkä kyse on katsojan silmästä - vähän sama juttu kuin että onko lasi puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä.