sunnuntaina, lokakuuta 19, 2008

Staind - Break AwayMutaisten autojen taidetta! Ehkä hienointa pitkään aikaan! Pitää äkkiä opetella piirtämään, niin voi tehdä salakavalia guerillahyökkäyksiä kirppariasiakkaiden autojen ikkunoiden pariin, kunhan vain lumi tulee. Toivottavasti.

Työn siivittämiseksi olen vaihteeksi (BBC6:n sijaan) kuunnellut Radio Ulsterin Across The Line -ohjelmaa. Musiikkikin melkein osuu kohdilleen, mutta ennenkaikkea tuo irlantilaismurteen vääntö on niin viihdyttävää kuunneltavaa, ettei töistäkään meinaa tulla mitään, kun jää kuuntelemaan soivaa kieltä.

Muutenkaan ei töiden teko viime aikoina ole ollut herkkua. Mikä lienee syysmasennus nakertaa aivokoppaa tyhjäksi lopuistakin ajatuksista ja ajoittain arjessa huopaaminen tuntuu vähän raskaalta. Mutta onneksi on jäätelöä ja mansikoita. Ja seinä täynnä post-it -lappuja, joita seuraamalla elämä etenee seuraavaan päivään. Saa pitää aivoja vähän aikaa narikassa.

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Jaa. Olisko ne ankeuttajat sitten tosiaan käyneet vai mikä on kun on veto ja into ja se viimeinenkin ymmärryksen ripe pois täällä kans...

Päivi kirjoitti...

Pitänee se loitsukirja jostain kaivaa esiin. Huolestuttavaa, kun tänään jäi puolet mansikoista syömättä. :(