keskiviikkona, syyskuuta 03, 2008

Ladyhawke - Dusk Till DawnSyyskuu tuli ennenkuin ehdin sanoa "elokuu".

Suurin osa viime päivien ajasta on mennyt If You Justin säätöön; projekti on noin ziljoona kertaa työläämpi kuin mitä kuvittelinkaan (ihan vain *lievästi* liioiteltuna). Tuntuu, että porukka on alkanut heräillä vasta nyt kunnolla - sivulla uusi video ja muutama innostunut kommentti tullut. Webbiprojekti on kiinnittänyt positiivista huomiota ja projektin jatkumisesta on jo tullut muutama kysymyskin, joten varmasti sivun ylläpito jatkuu vielä muutamankin ajan pidempään kuin mitä alunperin suunniteltiin. Syyskuun lopun Tanssin aika -festarin esitys on projektin kolmas ja päättävä osa, mutta näyttää siltä, että massiivisesta tekovaiheestaan huolimatta siitä loppujen lopuksi taitaa muodostua vain hiekanjyvänen tuon keskimmäisenä projektin osana käynnistetyn nettisäädön rinnalle. Lisää tietoa teoksesta löytyy Tanssin aika -sivuilta.

Myös Live Herring on kovassa väännössä, mutta kiitos Zeuksen, meillä on Soile, joka on pitänyt asioille kuria ja järjestystä. Muuten olisi kaikilla tiltannut jo ajat sitten.

Eilen jopa äidyin pitämään lomapäivän (ja kokeilemaan Haraldin ruokalistaa, minkä varsin miellyttäväksi totesin). Eli pään taukohuolto hoidettu seuraavaksi kuuksi. Toivottavasti se säilyy suhteellisen hyvin koossa seuraavaan taukohuoltoon saakka, siihen voi vierähtää tovi.

Ei kommentteja: