maanantaina, kesäkuuta 09, 2008

Be Your Own Pet - Fire Department

MEILLÄ ON JÄÄTELÖKONE! Tosin sen käyttämiseen pääsee perehtymään paremmin varmaan vasta ensi viikolla, mutta tietoisuus moisen laitteen olemassa olosta helpottaa elämää kummasti.

Aika menee taas turhan nopeasti. Arki liimasi viime viikolla koneen ääreen ja tänään sain pienen breikin kuvaruudun tuijottamiseen, kun menin palaveraamaan Aalto -museolle. Harmillista kyllä museon mainio kahvio oli maanantaina kiinni, joten kun lähtö oli ensin venähtänyt kahvitunniksi ja tunnin palaveri venähtänyt museopäiväksi, päädyin lopulta Teijan kanssa Albaan nauttimaan työajan jälkeisen aterian. Maanantait ovat perinteisesti melko harvinaisia vaeltelupäiviä, joten sieltä en enää harhautunut muualle vaan tulin suoraan kotiin purkamaan postiani. Jota riittää.

Reissun jälkeen elämä on ollut taas niin tiukkatahtista, etten edes meinaa muistaa mitä kaikkea on tapahtunut. Viime perjantaina kävin Tampereella pääsykoehaastattelussa (ylempi AMK / mediatuotanto), lauantaina tein (ehkä) värilöydön, sunnuntaina postilaatikkooni tipahti kysely kuvitusprojektista. Ensin mainitusta kuuluu lisää myöhemmin joko hyväksynnän tai hylkäämisen merkeissä; keskimmäisestä tilitän Coloria-blogissa piakkoin enemmän ja viimeksi mainittuun en ehdi osallistua, vaikka mieli tekisikin. (ÄÄÄÄÄääää.) Elämä näyttää kalenterin mukaan jatkuvan samalla intensiteetillä: tällä viikolla kaikenlaista pikkuprojektia näyttämölavasteiden rakentamisesta layoutien koostamiseen, sitten länsirannikon majakoita kiertämään vajaaksi viikoksi, ehtii käydä kotona hengähtämässä ennen Turun keskiaikamarkkinoita ja samaan aikaan pitäisi olla vissiin Vaajakoskella pystyttämässä näyttelyyn työtä (ja tehdäkin se sitä ennen). Ja seuraavalla viikolla pitää juoksujalkaa palata Ruisrockista Lepidophobian esitykseen Jyväskylän kesässä. Missä välissä...?

Pitänee tehdä itselleen oikein visuaalinen seinäkalenteri, niin hahmottaa paremmin menemisensä ja tulemisensa.

---

Viime viikon paras: yritin ottaa selville, saanko Premiere Elementsillä tehtyä muutaman tarpeellisen jutun, jonka tiedän Premiere Pro:n osaavan. Löysin Elementsistä kuvailusivun, josta löytyi viikon timantti: Virheitä varten Premiere Elementsissä on automaattinen tallennus ja kumoamishistoria on pitkä kuin Neuvostoliittolainen taide-elokuva. Premiere Elementsin käyn noutamassa jossain välissä tällä viikolla ja sitten alkaakin ennennäkemättömän jättimäinen taide-elokuva operaatio.

Ei kommentteja: