keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Bat For Lashes - Priscilla


Vähän harvemmaksi on jäänyt blogaaminen, kun kesää ja elämistä on tunkenut sisään joka rööristä. Ja lisää yhä vaan. Vaan tänään ei enää kaupasta saanut mansikoita, toria ei kokeiltu.

Laukut on puoliksi pakattu, jännitysnappula väännetty täydelle teholle, matkavahdit asettuneet jo taloksi huusholliimme.

Huomenna Helsinkiin ja perjantaina Islantiin. Pitkä ja monimuotoinen kuvakertomus tullee myöhemmin.

tiistaina, elokuuta 14, 2007

The Go Team - Doing It Right

Voi pienistä asioista tulla niin suuri ilo. Sain ensimmäisen "woolware"-pakettini jonkin aikaa sitten :D Tänään jäätelöä ja palaveria IPn ja Nooran kanssa. Perhosjutut piirtyvät mielessä. Peittoprojekti on kohta tavoittanut kolmanneksen päämäärästään.

---

Viimeisen parin viikon kulusta en jaksa kertoa pidempää, joten antaa kuvien puhua puolestaan. Tässä tiivistettynä, miten viimeiset kaksi viikkoa ovat hurahtaneet:















keskiviikkona, elokuuta 01, 2007

Cinerama - Get Up And Go


Elokuu alkoi paniikilla. Yöllä olin siirtämässä Colorian uusia nettisivuja verkkoon, kun nettiyhteys katkesi. Aamulla verkossa oli vain Colorian riekale. Mutta alkuhysterian jälkeen kaikki alkaa nyt näyttää hyvältä, vaikka korjattavaa riittää vielä varmaan moneksi kuukaudeksi. Tarkoituksena on muutenkin kohentaa ulkoasua, kuvilla ja kaikella vinkeällä.

Uusittu Coloria löytyy samasta osoitteesta kuin ennenkin: coloria.net. Sinne.

---

Muutenkin tänään on ollut hieno päivä. Monen päivän hyperaktiivisuuden aika alkaa hieman tasoittaa, kun keho alkaa vinkua unen perään. Olin jo kohtuullisen liikuttuneessa tilassa, kun eräs Minulle Hyvin Tärkeä Ihminen kehui töitäni juuri oikealla hetkellä. Taloudellinenkaan tilanne ei näytä enää *niin* synkältä - voi olla, että Islannissa saatamme joku päivä jopa syödä. :D

Kaiken kaikkiaan elämä tuntuu tällä hetkellä melkoisen nautittavalta. Ainoa pelottava puoli on se, että olen katsonut filippiiniläisvankien thrillerin jo ainakin kymmenen kertaa. Rentouttavaa.